Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους, εκβίαζαν και χτυπούσαν άνδρες σε διαμέρισμα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα


Με τη χρήση βίας και απειλές για τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα κρατούσαν φυλακισμένους δύο Μαροκινούς σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και ζητούσαν χρήματα για να τους απελευθερώσουν και να τους μεταφέρουν στην Κεντρική Ευρώπη, οκτώ Αφγανοί, ηλικίας από 17 έως 32 ετών. Όλοι τους, συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγή, εκβίαση, εγκληματική οργάνωση και απείθεια.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Παρασκευής, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απελευθερώθηκαν οι δύο Μαροκινοί, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.
Εντός του ίδιου διαμερίσματος βρέθηκαν και τέσσερις από τους δράστες, οι δύο εκ των οποίων στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε άλλο διαμέρισμα της ίδιας περιοχής εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ένα από αυτά φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα