Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΣΑΜΑΡΑΣ: "Θα φύγουν όσοι ντρόπιασαν τη ΝΔ"

Μήνυμα σε όσους "ντρόπιασαν τη Νέα Δημοκρατία", στέλνει ο Α.Σαμαράς, δηλώνοντας ότι "θα τους απορρίψουμε χωρίς να αφήσουμε να ενοχοποιηθεί ολόκληρη η παράταξη".

Μήνυμα σε όσους "ντρόπιασαν τη Νέα Δημοκρατία", στέλνει ο Α.Σαμαράς, δηλώνοντας ότι "θα τους απορρίψουμε χωρίς να αφήσουμε να ενοχοποιηθεί ολόκληρη η παράταξη".

Μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα τονίζει ότι «δεν έχουμε αντίρρηση να διερευνηθούν όλα τα σκάνδαλα. Πρώτοι εμείς θέλουμε να τιμωρηθούν όσοι βρεθούν ένοχοι. Αλλά δεν θα αφήσουμε επιλεκτική διερεύνηση μόνο των υποθέσεων, που στρέφονται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, όταν πολύ πιο σοβαρά σκάνδαλα, που αφορούν το ΠΑΣΟΚ μένουν στο σκοτάδι».

Ασκώντας κριτική στη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, επαναλαμβάνει πως «αν μείνουμε στο μίγμα πολιτικής, που εφαρμόζεται, τα πράγματα δεν είναι καλά» ενώ επιτίθεται στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «αυτός που φώναζε τον Σεπτέμβριο "λεφτά υπάρχουν", σήμερα ζητάει και τα ρέστα»....
...

Υπεραμύνεται της απόφασης του για καταψήφιση των μέτρων αφού αν τα υπερψήφιζε «τότε για χρόνια δεν θα υπήρχε άλλη αντιπολίτευση, πέρα από τις φωνές των διαδηλωτών».

«Αν έχω άδικο και το μίγμα πολιτικής είναι σωστό, τότε η άρνηση να το ψηφίσουμε δεν έβλαψε τη χώρα. Αν έχω δίκιο και το μίγμα πολιτικής είναι λάθος, τότε προσέφερα μεγάλη υπηρεσία καταψηφίζοντάς το, γιατί έτσι δημιουργώ μία εναλλακτική προοπτική μπροστά σε ένα ορατό αδιέξοδο», πρόσθεσε.

Για την επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, ο κ. Σαμαράς ανέφερ πως «η κυρία Μπακογιάννη, όταν έδινε τη δική της ψήφο, γνώριζε τη γραμμή της παράταξης».

Σχετικά, τέλος, με το ενδεχόμενο σύστασης ενός νέου κόμματος από τη διαγραφείσα βουλευτή, ο κ. Σαμαράς παρατήρησε: «δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, που έτσι κι αλλιώς, ούτε επισήμως υπάρχει σήμερα ως προοπτική, ούτε και το βλέπω να απασχολεί το αύριο».
ΠΗΓΉ:  ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα