Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

«Το στέκι των μουσικών» από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

«Το στέκι των μουσικών» δημιουργεί ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών όπου μπορούν να βρουν στέγη όσοι μουσικοί επιθυμούν ένα χώρο εξάσκηση.
Συγκεκριμένα από το Σύλλογο τονίζεται ότι στην περιοχή της Τριφυλίας υπάρχουν πολλά άτομα που τους αρέσει να παίζουν μουσική επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά είτε ανήκουν σε κάποιο μουσικό σχήμα είτε όχι. Οι περισσότεροι από αυτούς αναζητούν ένα χώρο όπου θα μπορούν με το δικό τους όργανο να εκφράζονται και να πειραματίζονται μουσικά ή να συναντιόνται με άλλα πρόσωπα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και αναζητήσεις.
Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ένας μουσικός σύλλογος, ανταποκρίθηκε σε αυτή την ανάγκη κι αποφάσισε να δημιουργήσει «Το στέκι των μουσικών» όπου μπορούν να

βρουν στέγη όσοι επιθυμούν, να έχουν ένα χώρο για εξάσκηση, έκφραση, πειραματισμό ή ένα χώρο που απλά θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με άλλους μουσικούς. Οι επαφές και οι ζυμώσεις αποτελούν στόχο. Θέλουμε να λειτουργήσει σαν εργαστήρι καλλιτεχνικής έκφρασης διατεθειμένο να αποφορτίσει τη συσσωρευμένη ένταση όσων ανήσυχων πνευμάτων αναζητούν μία ενδιαφέρουσα έκφραση μέσω της μουσικής.
Σε όσους αρέσει η ιδέα και αισθάνονται δημιουργικοί, ανεξάρτητα από ηλικία, μπορούν να έρχονται στα Φιλιατρά, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο κάθε Κυριακή από τις 10.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 10.00 το πρωί.
Πληροφορίες για συμμετοχή μπορούν να παίρνουν στα τηλέφωνα 6946965954 και 6972297936 και με μήνυμα στο facebook στη σελίδα του Συλλόγου: Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών – filoproodoi filiatron.  Κ.Μπ.eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα