Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ;- Κάλυψε τρύπες η ΑΤΕ με το 1.1 Δις των επιδοτήσεων

-Σύμφωνα με Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ η ΑΤΕ κρατά επί 10 ημέρες 1.1 Δις που πήρε για να πληρωθούν οι Αγροτικές επιδοτήσεις !!
-Η Αγροτική τράπεζα χρησιμοποίησε λεφτά των αγροτών για να κλείσει δικές της τρύπες;
Σκάνδαλο πανελλήνιων διαστάσεων, που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει τριγμούς στο αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα του νομού Ηρακλείου, στελέχη του οποίου εμφανίζονται να γνωρίζουν αλλά να έχουν σιωπήσει, καθώς και αντιδράσεις σε ολόκληρη την ελληνική ύπαιθρο, αποκαλύπτει η "Νέα Κρήτη" μέσα από επίσημα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, ότι τα χρήματα των επιδοτήσεων «έχουν δοθεί αλλού απ’ την κυβέρνηση».
Και μάλιστα, η "βόμβα" έχει τη σφραγίδα των Βρυξελλών, αφού αποκαλύπτετε ότι 1,1 δισεκατομμύριο ευρώ δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κάλυψη του 50% των επιδοτήσεων 720.000 δικαιούχων της ελληνικής, εξαθλιωμένης υπαίθρου, αλλά η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, αντί να τα βάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς, εμφανίζεται να τα έχει διαθέσει για να κλείσει δικές της τρύπες, με το πρόσχημα «της έλλειψης ρευστότητας που προκαλεί η οικονομική κρίση της Ελλάδας»!
Αποκάλυψη-"βόμβα".....
Ο Σπύρος Δανέλλης, που μέχρι προχθές μας έλεγε ότι «δεν μπορεί η Ελλάδα να πάρει τις επιδοτήσεις και να τις δώσει αλλού, διότι έτσι παρανομεί, άρα κάνετε κάποιο λάθος ως εφημερίδα», χθες μας είπε εκφράζοντας και ο ίδιος την απόλυτη οργή του: «Επικοινώνησα με τις Βρυξέλλες και πράγματι μου είπαν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση απ’ το ταμείο της ΚΑΠ έστειλε 1 δισεκατομμύριο 100 εκατομμύρια ευρώ πριν από περίπου 10 με 15 μέρες. Το υπουργείο έστειλε το ποσό αυτό στην ΑΤΕ μαζί με όλους τους δικαιούχους, τα στοιχεία κ.λπ. για να μπούνε τα χρήματα των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς τους.
Και η ΑΤΕ, παρουσιάζοντας προβλήματα ρευστότητας, φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει από τα λεφτά αυτά ένα μεγάλο κομμάτι τους, με συνέπεια να μην πιστώσει τους λογαριασμούς αμέσως. Έχει γίνει χαμός από το υπουργείο προς την ΑΤΕ. Ο Σκανδαλίδης έχει αντιδράσει εναντίον του προέδρου της ΑΤΕ με άμεσες εντολές και μεγάλη επιθετικότητα, διότι τέτοιες στιγμές δεν κάνεις τέτοια πράγματα. Η ΑΤΕ απαντάει ότι έχει ήδη συγκεντρώσει ένα ποσό γύρω στις 700.000 ευρώ και μαζεύει και τα υπόλοιπα κι έχει διαβεβαιώσει ο πρόεδρος της ΑΤΕ τον υπουργό ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και το αργότερο ως την Πέμπτη θα έχουν πιστωθεί όλοι οι λογαριασμοί των δικαιούχων. Δηλαδή εδώ μιλάμε για μια κατάσταση με ευθύνη της ΑΤΕ»!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Οργή από τον Μανόλη Γαβαλά
«Αν είναι αλήθεια, θα πω τη λέξη ντροπή», σχολιάζει στη "Ν. Κρήτη" ο πρόεδρος της ΚΣΟΣ και της ΕΑΣ Ηρακλείου Μανόλης Γαβαλάς και προσθέτει: «Διότι τις τελευταίες μέρες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μας εξαπάτησε, μεταφέροντας για αργότερα τις ημερομηνίες της πληρωμής. Αν αυτό αποδειχτεί με στοιχεία, τότε θεωρείται μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο σε βάρος των αγροτών την ώρα που περνάνε μια τεράστια κρίση».
Και να σκεφθεί κανείς ότι όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε αγροτικά νοικοκυριά επειδή οι αγρότες δεν έχουν χρήματα να της πληρώσουν τα χαράτσια και μάταια την καλούσαν να περιμένει λίγες μέρες μήπως και πάρουν την επιδότησή τους. flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα