Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

"Κακόρεμα" Τριφυλίας: Φορτηγό έπεσε στο ρέμα, άγιο είχε ο οδηγός

ImageΆγιο είχε 38χρονος οδηγός φορτηγού ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών από τα Φιλιατρά, όταν, περί τις 11.00 το βράδυ της Κυριακής, το βαρύ όχημα κινούμενο προς Τσακώνα, στην εθνικό οδό Καλού Νερού - Τσακώνας, στη στροφή «Κακόρεμα», εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο ρέμα, σε βάθος μεγαλύτερο των 20 μέτρων.
Μετά την πτώση, το φορτηγό είχε γίνει μια άμορφη μάζα, αλλά ευτυχώς ο οδηγός σώθηκε, έχοντας υποστεί ελάχιστες αμυχές. Μόνος του βγήκε από την καμπίνα και ειδοποίησε για το συμβάν.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει λίγη ώρα νωρίτερα από τα Φιλιατρά, με το φορτηγό γεμάτο ντομάτες, για την Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Λαχαναγορά) στου Ρέντη και στο σημείο εκείνο, πάνω στη δεξιά στροφή, για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε αριστερά της γέφυρας.
Όπως μας έλεγαν χθες το πρωί, στο σημείο του συμβάντος, συνάδελφοί του, ο 38χρονος είναι ικανός και έμπειρος οδηγός, «είχε άγιο και σώθηκε». Γύρω στη 1.00 χθες το μεσημέρι ξεκίνησε επιχείρηση ανάσυρσης του διαλυμένου φορτηγού, η οποία συνεχιζόταν μέχρι και τις απογευματινές ώρες. Προανάκριση για το συμβάν, που περιορίζεται σε υλικές ζημιές, και τα ακριβή αίτια της εκτροπής του φορτηγού διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα