Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Οι δημοσκοπήσεις «εγκλωβίζουν» τον Αποστολόπουλο

Το ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στις επόμενες εθνικές εκλογές τουλάχιστον όσον αφορά τους υποψηφίους βουλευτές που θα καταβέσει σε κάθε εκλογική περιφέρεια.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Moriasnews στην περιφέρεια της Μεσσηνίας που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά, γίνεται προσπάθεια να επιστρατευθούν πρόσωπα που μπορούν να συγκρατήσουν την πορεία του. Ενα πρόσωπο που έχει ήδη δεχθεί πιέσεις και μάλιστα έντονες είναι
ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ.Τάσος Αποστολόπουλος.
Μάλιστα στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη μία πρώτη μέτρηση η οποία δείχνει ότι ο κ.Αποστολόπουλος είναι ψηλά στην προτίμηση των Μεσσηνίων. Ακόμα ο ίδιος δεν έχει πάρει την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο και βλέπει με πολύ σκεπτικισμό τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι όμως, ότι αν το ΠΑΣΟΚ του ζητήσει να είναι υποψήφιος δε θα βρεί σχεδόν κανένα επιχείρημα για να μπορέσει να αρνηθεί..Οι επόμενες εκλογές είναι ούτως η άλλως δύσκολες και κομβικές για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και στελέχη όπως ο Αποστολόπουλος δε θα μπορούν να είναι ουδέτερα. Εκτιμούμε ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ.Αποστολόπουλος είναι να συνηθίζει στην ιδέα του υποψηφίου στη Μεσσηνία αφού και οι μετρήσεις τον δείχνουν σε καλό σημείο..!
moriasnews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!
    ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!
    ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!
    ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα