Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο στη Μεσσηνία        
ImageΕδώ και δέκα ημέρες περίπου ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έχει ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα προκειμένου να ενημερώσει τους υποψηφίους που θα κατέβουν με τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται για εκλογές, κι αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι τα γαλάζια ψηφοδέλτια έχουν κλείσει στο μεγαλύτερο μέρος τους, ενώ δεν ήταν τυχαία και η δήλωσή του πριν από μερικές ημέρες, ότι όσοι δεν αποσυρθούν από τη διεκδίκηση των αναδρομικών, δε θα συμπεριληφθούν στις λίστες του κόμματος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή», για το Νομό Μεσσηνίας υποψήφιοι θα είναι – μεταξύ άλλων - όπως όλα δείχνουν, οι Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, Άγγελος Κωτσιόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Ανοιχτή παραμένει η συμμετοχή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου Δ. Δράκου.
Επίσης, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η υποψηφιότητα των περισσοτέρων από τους παραπάνω έχει ήδη «κλειδώσει». Επιπρόσθετα, οι εν ενεργεία βουλευτές θα είναι αυτοδίκαια υποψήφιοι, κάτι που ίσως να ξεκαθαρίζει και το πολιτικό μέλλον του βουλευτή Ι. Λαμπρόπουλου.

Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα