Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δασκάλα – ιέρεια του έρωτα

 Δασκάλα   ιέρεια του έρωτα
22χρονη, που υπηρετούσε ως αναπληρώτρια σε σχολείο στα Χανιά, με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων φέρεται ότι προσέγγιζε μαθητές μέσω Facebook με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί τους
Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της νέας υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκων με «πρωταγωνίστρια» αυτήν τη φορά μια 22χρονη δασκάλα από την Κρήτη.
Η 22χρονη, που υπηρετούσε ως αναπληρώτρια σε σχολείο χωριού του νομού Χανίων, φέρεται να «αλίευε» μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook ανήλικους μαθητές, τους οποίους προσέγγιζε με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων.
Στην πραγματικότητα όμως, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε μαζί τους αλλά και το «ροζ» φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή της, η 22χρονη μάλλον ως «ιέρεια του έρωτα» παρουσιαζόταν στους ανηλίκους, ορισμένοι εκ των οποίων την αντιμετώπιζαν ως «θεά» τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι 15χρονος μαθητής, ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί μαζί της πριν από πέντε μήνες, αντέδρασε έντονα όταν ενημερώθηκε ότι η μητέρα του δήλωσε πως επιθυμεί την ποινική δίωξη της δασκάλας, υποστηρίζοντας ότι είναι σχεδόν? ερωτευμένος μαζί της. Ο ανήλικος στην κατάθεσή του φέρεται να έχει παραδεχτεί την παράνομη σχέση που είχε αναπτύξει με την 22χρονη εκπαιδευτικό. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες η βαθμολογία του στο σχολείο πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
Η είδηση εμπλοκής της 22χρονης σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων «έσκασε» σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία και στο σχολείο όπου υπηρετούσε, ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα της έχουν υποστεί σοκ.
Οπως λένε, πρόκειται για μια εμφανίσιμη κοπέλα, αρκετά πρόσχαρη και κοινωνική, η οποία είχε αποφοιτήσει με άριστα από το πανεπιστήμιο. «Ποιος ο λόγος να αποπλανεί μικρούς μαθητές; Είναι μια κοπέλα που θα μπορούσε να έχει όποιον ήθελε» ανέφεραν γνωστοί της, οι οποίοι εμφανίζονται «κεραυνοβολημένοι» από τις αποκαλύψεις.
Αποκάλυψη
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο παρακολούθησης της ιστοσελίδας της 22χρονης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το περιεχόμενο των διαδικτυακών συνομιλιών και οι άσεμνες φωτογραφίες ήταν τέτοιες που με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έγινε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Πριν από μερικές ημέρες, κλιμάκιο της υπηρεσίας μετέβη στην Κρήτη και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Χανίων έγινε έρευνα στην οικία της 22χρονης δασκάλας. Στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής, δύο εξωτερικές μνήμες, ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM και μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο με μία κάρτα SIM.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο υλικό που βρέθηκε απεικονίζεται η 22χρονη με διάφορους ανηλίκους, ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Η συμπεριφορά της και η στάση της κάθε άλλο παρά σε εκπαιδευτικό παραπέμπουν. Στο επίκεντρο της έρευνας που διενεργείται τίθενται περίπου 40 ανήλικοι, οι οποίοι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν και να διερευνηθεί η «σχέση» που είχαν με την 22χρονη εκπαιδευτικό.
Ευαγγελία Καρεκλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα