Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ!!

ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΕΚΛΗΣΣΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...... Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!

Ανατριχίλα και αγωνία για το μέλλον προκαλεί το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη σ'ένα σούπερ μάρκετ στη Πάτρα, όπου οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν δυο ανθρώπους να τρώνε επί τόπου ..... ψωμί και τυρί που είχαν πάρει από τα ράφια !!!
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποίησαν αστυνομικούς, οι οποίοι πήγαν να συλλάβουν τους ..... δράστες, αλλά «πάγωσαν» όταν τους άκουσαν να λένε ότι αναγκάστηκαν να κλέψουν τα τρόφιμα, επειδή ήταν νηστικοί εδώ και τρεις ημέρες, λόγω της ανέχειας στη οποία τους έριξαν η οικονομική κρίση κ η ανεργία! Οι δύο δυστυχισμένοι άνθρωποι ζήτησαν συγγνώμη από τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ και υποσχέθηκαν να πληρώσουν ό,τι κατανάλωσαν μόλις βρουν χρήματα. Το ανθρώπινο δράμα, που θύμισε τον ήρωα του Βίκτωρος Ουγκώ «Γιάννη Αγιάννη», δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά ούτε και τον διευθυντή του καταστήματος, οι οποίοι τους άφησαν να φύγουν χωρίς νομικές συνέπειες.
Βάλτε και σείς το χεράκι σας, όσοι μπορείτε, για μα μην μαζεύουμε σε λίγο συνανθρώπους μας απο το δρόμο !!!Η φωτιά πλησιάζει κ στα δικά μας σπίτια. Γρηγορείτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα