Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!!

"Η πιο συχνή φράση που ακούω καιρό τώρα από πολλούς είναι:
Ας κάνει επιτέλους κάποιος κάτι!
Ποιός και γιατί να το κάνει αυτό το κάτι... αν δεν το κάνω εγώ που το πιστεύω;"
Επειδή μου αρέσει πολύ αυτή η φράση του Γέρου του Μοριά – ήταν η φράση με την οποία σώθηκε η Επανάσταση του ’21 από το προσκύνημα στον Ιμπραήμ των αποκαμωμένων Ελλήνων. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».
Διαβάζοντας  λοιπόν την φράση αυτή, έφτασα σε μια θλιβερή διαπίστωση: Σήμερα είμαστε σχεδόν όλοι προσκυνημένοι. Θα πρέπει να αυτοπυρποληθούμε και να αυτοτσεκουρωθούμε.
(Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως όσο πιο προσκυνημένοι γινόμαστε, τόσο περισσότερο έχουμε την εντύπωση πως είμαστε φλογεροί επαναστάτες με τα μαχαίρια στα δόντια..... Εθνική αφασία!)

1 σχόλιο:

  1. Εσύ ο απλός και ανιδιοτελής Έλληνας, εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!, που εναγωνίως αναζητάς να οδηγηθεί η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας και αποτελείς την πλειοψηφία πλέον των, Ελλήνων πολιτών καλείσαι να αγωνισθείς για την Ελλάδα με κάθε τρόπο καικάθε τίμημα
    Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξεις δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας. Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από την παρούσα κυβέρνηση καμιά πρόοδο... κανείς από όλους αυτούς δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον τον παιδιών σου ,για το μέλλον και την ζωή σου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα