Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Γυμνάσιο Κυπαρισσίας: Μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό κατά τη Διεύθυνση του σχολείου

Μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό είναι το συμβάν της «άσχημης» συμπεριφοράς μαθητών έναντι συμμαθητή τους, που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τη Διεύθυνση του σχολείου.
Πέραν αυτού του συμβάντος, δεν υπάρχει αντίστοιχο και ανάλογο περιστατικό που να είναι, τουλάχιστον, σε γνώση της Διεύθυνσης του σχολείου. Η λειτουργία του σχολείου, όπως και η ζωή και συμπεριφορά των μαθητών στο σχολικό τους περιβάλλον, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, κινείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και, μάλιστα, το σχολείο διαχρονικά, αλλά και τη σχολική χρονιά που διανύουμε, έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες των μαθητών του, το επίπεδο γνώσεων των οποίων είναι αρκετά υψηλό και οι ευαισθησίες τους, ιδίως για περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα, μεγάλες και έντονες!
Οφείλουμε να επισημάνουμε, πάντως, πως γενικότερα στις μέρες μας κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση του παιδαγωγικού ρόλου του σχολείου, των εκπαιδευτικών και, βεβαίως, της οικογένειας, καθώς και η ανοιχτή, ειλικρινής και ζεστή επικοινωνία και σχέση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα