Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Κυπαρισσία : Άκρως επικίνδυνοι οι «βομβαρδισμένοι» δρόμοι...

ImageΆκρως επικίνδυνοι παραμένουν οι δρόμοι της Κυπαρισσίας, με τις τελευταίες βροχοπτώσεις, μάλιστα, να χειροτερεύουν την κατάσταση.
Οι δρόμοι, ιδίως στην περιοχή του νοσοκομείου και μέχρι την Πανηγυρίστρα, θυμίζουν «βομβαρδισμένο» τοπίο, κι αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά η πραγματική αποτύπωση της εικόνας που αντικρίζει κανείς. Παντού σκαψίματα και λακκούβες, που εγκυμονούν κινδύνους για τα οχήματα και τα δίκυκλα… Οι οδηγοί οχημάτων, πριν περάσουν από τους συγκεκριμένους δρόμους, κάνουν το σταυρό τους μη συναντήσουν, από την απέναντι κατεύθυνση, όχημα, επειδή θα πρέπει να ρίξουν το δικό τους στη «γούβα»!
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν υποστεί ζημιές, κυρίως στα λάστιχα των αυτοκινήτων τους, και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν μαζικά κατά παντός υπευθύνου. Σημειώνουμε πως τόσο ο πρώην Δήμος Κυπαρισσίας όσο και η Τροχαία, σε έγγραφά τους, αναφέρουν την επικινδυνότητα των δρόμων και την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του οδοστρώματος.
Ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις πολιτών, που πολλές φορές έχουν απευθυνθεί στο Δήμο και τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για την αποκατάσταση των ζημιών και φθορών του οδοστρώματος.

Ο μόνιμος ισχυρισμός των παραγόντων του Δήμου, ο οποίος πλέον έχει γίνει μονότονος, κουραστικός και δεν πείθει, είναι η εμπλοκή και «διαμάχη» με την εταιρεία του έργου των δικτύων των ομβρίων υδάτων. Από τη στιγμή που τόσο ο Δήμος όσο και η Τροχαία κρίνουν επικίνδυνους τους δρόμους ως είναι, πρέπει τάχιστα (έπρεπε ήδη) να έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος! Άραγε, δεν αρκούν οι ζημιές οχημάτων και δικύκλων και οι ελαφριοί τραυματισμοί πολιτών εξαιτίας των δρόμων; Πρέπει να συμβούν χειρότερα για να γίνει αποκατάσταση;
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα