Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έκοψε την Πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ? ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Καποδιστρίου 42 (3ος όρ.) Αθήνα ΤΚ 10432,
Τ?Λ/FAX 2105237450, 6977717182
Αθήνα 26-1-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα, σε μία γεμάτη αίθουσα από εκπροσπώπους όλων των Συλλόγων της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αττική.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λούτος Παναγιώτης, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για αυτή τη μεγάλη συμμετοχή. Αφού αναφέρθηκε στους σκοπούς της Ομοσπονδίας, τόνισε για άλλη μία φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης και στήριξης των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας.
Στην εκδήλωση που συντόνιζε ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Κώστας Αδαμόπουλος,
παρευρέθησαν οι Βουλευτές του Νομού μας Κουσελάς Δημήτριος και Γιαννακοπούλου Νάντια, η συμπάτριώτισσά μας βουλευτής επικρατείας, Τσουμάνη - Σπέτζα Ευγενία, καθώς και οι συμπατριώτες μας ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργιακής ανάπτυξης Κανελλόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Καράμπελας Κώστας και ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Αντωνόπουλος Άγγελος.
Όπως έχει καθιερωθεί, έτσι και φέτος, τιμήθηκαν οι συμπατριώτες μας Χρήστος Ρέππας -Συγγραφέας και Μαραγκός Θόδωρας - Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος, τους οποίους προσφώνησαν η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων Έλενα Βλάχου και ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, αντίστοιχα.
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Κόλλιας Κώστας, ο οποίος μετέφερε και τους χαιρετισμούς των συμπατριωτών μας. Η τυχερή της ημέρας ήταν η συμπατριώτισσά μας Αθανασοπούλου Πέρσα, ζωγράφος από τα Φιλιατρά, που κέρδισε 2 διαντυχτερεύσεις για 2 άτομα στο COSTA ΝΑΥΑΡΙΝΟ, προσφορά του Διευθύνοντα Σύμβουλου κ. αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος έστειλε και χαιρετισμούς στην εκδηλωσή μας.
Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία του Μεσιτικού Γραφείου "ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ" - Κυπαρισσία, τηλ 27610-22730.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα