Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ανέλαβαν υπηρεσία οι σχολικοί σύμβουλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Ανέλαβαν υπηρεσία οι σχολικοί σύμβουλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΜεσσηνίαςΤοποθετήθηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μεσσηνία και χθες είχαν την πρώτη συνάντηση συνεργασίας με τον προϊστάμενο Νίκο Κλάδη.
Οι σχολικοί σύμβουλοι είναι οι εξής: Φίλιππος Τσαγκρής (4η περιφέρεια με έδρα τη Μεσσήνη), Ιωάννα Σταύρου (3η περιφέρεια με έδρα τη Μεσσήνη), Θεοφανία Σιούτη (6η περιφέρεια με έδρα την Κυπαρισσία), Θεοδόσιος Κωστόπουλος (2η περιφέρεια με έδρα την Καλαμάτα), Μαρία Μαυράκη (προσχολικής αγωγής), Καλλιόπη Τσαουσίδου (5η περιφέρεια με έδρα την Πύλο) και Αδαμαντία Αγγελοπούλου (1η περιφέρεια με έδρα την Καλαμάτα).
Οπως τόνισε ο κ. Κλάδης, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι στη διάθεση των συμβούλων για την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων που στοχεύουν στη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου. Οπως επεσήμανε, στόχος των συμβούλων είναι η ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη στήριξη των εκπαιδευτικών, καθώς και η παροχή οδηγιών για τη βοήθεια κι ενθάρρυνση των μαθητών, ώστε το εκπαιδευτικό έργο να είναι εποικοδομητικό.Η Θεοφανία Σιούτη, παλαιότερη από τους συμβούλους, τόνισε πως οι αρμοδιότητές τους είναι συμβουλευτικές και διοικητικές, ενώ ο κ. Κωστόπουλος υπογράμμισε πως η παρουσία των συμβούλων είναι απαραίτητη στα σχολεία και όχι στα γραφεία.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα