Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σε εκλογική ετοιμότητα η Ν.Δ στον νομό με σύνθημα «Συμμετέχω στην Ελπίδα»

ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ κος Κ.ΚΟΛΛΙΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μια ακόμα πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ στην Μεσσηνία που δείχνει ότι είναι σε κόκκινο συναγερμό εκλογών αλλά θα βγάλει και αρκετά συμπεράσματα από το ποιοι θα πάνε αύριο στο ΡΕΧ. Περιμένουμε τόσο εμείς αλλά πιστεύουμε και άλλοι την στάση του μοναδικού βουλευτή του νομού Γιάννη Λαμπρόπουλου που όπως ξέρουμε έχει απαξιώσει όλες τις ενέργειες του κόμματος ιδιαίτερα στην Μεσσηνία από τότε που έγινε πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς.
Επειδή όλα είναι ανοιχτά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου μην σας παραξενέψουν οι εκπλήξεις και νέα ονόματα καθότι
ο Α. Σαμαράς δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη αλλά και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κανένας δεν είναι σίγουρος. Στην Συγγρού περιμένουν και την κίνηση του Δημήτρη Σαμπαζιώτη ως προς την μη διεκδίκηση των αναδρομικών αφού έχει κάνει αίτηση και διεκδικεί σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 250.000 ευρώ από την Βουλή, που αν δεν αποχωρήσει γραπτώς από αυτό το δικαίωμα του τότε σίγουρα είναι εκτός ψηφοδελτίου.


Το Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ ειναι:
Η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας υλοποιώντας την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει υπό τον γενικό τίτλο «Συμμετέχω στην Ελπίδα» συγκαλεί σύσκεψη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα, με σκοπό την κατάθεση και καταγραφή θέσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπόνηση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη Μεσσηνία...Στη σύσκεψη αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, ο Βουλευτής του Νομού, τέως βουλευτές, τέως υποψήφιοι βουλευτές, μέλη πολιτικής επιτροπής, μέλη ΝΟ.Δ.Ε., Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο., ο Υπεύθυνος Προγράμματος της Περιφέρειας, ο Τομεάρχης Περιφερειακής Πολιτικής της Γραμματείας Οργανωτικού, οι Υποψήφιοι Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, οι Δήμαρχοι Μεσσηνίας και εκπρόσωποι κοινωνικών, συνδικαλιστικών και συνεταιριστικών φορέων του Νομού.Αποτέλεσμα της παραπάνω συνάντησης καθώς και παράλληλων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, θα είναι η συγκέντρωση προτάσεων για τη σύνταξη ενός σχεδίου με το όραμα, τους άξονες και τις δράσεις στο οποίο θα στηριχθεί η ανάπτυξη της Μεσσηνίας που όλοι μας επιθυμούμε.Σε αυτό το σχεδιασμό λόγο και άποψη έχουμε όλοι. Στελέχη και μέλη της παράταξης μας, οφείλουμε να είμαστε παρόντες με τις ιδέες και τις προτάσεις μας.
Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνία
Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

  1. PIASTO TO AYGO KAI KOYREYTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ,
    ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους να έχουμε και έναν δικό μας βουλευτή!!!
    Πιστεύω πως αν βάλει ο Κώστας θα εκλεγεί!
    Θα τον βοηθήσουμε όλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα