Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αγρίνιο: Λύθηκε ο γρίφος, 17 ανήλικοι έριχναν τη ναφθαλίνη στα σχολεία

Έλυσε τον γρίφο της ρίψης ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου η Αστυνομία. Συνελήφθησαν 17 ανήλικοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος δεκαέξι ανήλικων και ενός ανήλικου υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας από 13 μέχρι και 17 ετών. Οι ανήλικοι είχαν χωριστεί σε ομάδες από τρία μέχρι και εννιά άτομα και έριχναν ναφθαλίνη σε σχολικά συγκροτήματα.
Από τις 21/09/2017 έως την 12/10/2017 έριξαν ναφθαλίνη σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα.
Σε δυο περιπτώσεις, δυο ανήλικοι μαθητές γυμνασίου, ηλικίας 13 και 14 ετών, παρουσίασαν συμπτώματα έντονης δυσφορίας λόγω εισπνοής ναφθαλίνης και είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ναφθαλίνης και την είχαν κρύψει ορισμένοι από τους ανήλικους δράστες μέσα σε φρεάτιο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα