Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η σπείρα με το σίδερο επέστρεψε στην Αττική -Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη!


Η συμμορία που “σιδέρωνε” με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο τα θύματά της, είναι ξανά εδώ. Τα μέλη της άφησαν πίσω τους μια ηλικιωμένη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη από τα εγκαύματα που της προκάλεσαν. Η 85χρονη Δ.Σ. έπεσε θύμα της συγκεκριμένης συμμορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δράστες την “σιδέρωσαν” στον ώμο και το στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα. Αποτέλεσμα ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα να καταλήξει για πολυήμερη νοσηλεία και αποκατάσταση στο ΚΑΤ προκειμένου να πραγματοποιήσει πλαστική εγχείρηση.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο διαμέρισμα της 85χρονης στην περιοχή της Κυψέλης. Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα. Τρεις δράστες έσπασαν αθόρυβα με εξωλκέα την πόρτα του διαμερίσματος της άτυχης ηλικιωμένης. Οι τρεις κακοποιοί αιφνιδίασαν την 85χρονη, καθώς την βρήκαν να κοιμάται. Αμέσως της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να την χτυπούν επάνω στο κρεβάτι! Της ζητούσαν να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα. Μάλιστα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Κι αυτό διότι μπήκαν στοχευμένα.
Η 85χρονη αρνούνταν πεισματικά να τους πει πού είχε κρυμμένα τα λίγα χρήματα που είχε εξοικονομήσει για μια ώρα ανάγκης. Ως αποτέλεσμα, ο ένας από τους τρεις κακοποιούς πήρε το οικιακό σίδερο και το έβαλε στην πρίζα. Περίμενε καρτετικά να πυρακτωθεί… Με το καυτό οικιακό σίδερο στα χέρια, οι κακοποιοί άρχισαν να προκαλούν εγκαύματα στο στήθος και στον ώμο της έντρομης γυναίκας, η οποία μούγκριζε από τον πόνο, καθώς οι αδίστακτοι δράστες πρώτα φρόντισαν να την φιμώσουν με ένα πανί που βρήκαν στην κουζίνα, ώστε να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της. Τελικά οι δράστες εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους καθώς η 85χρονη, παρά τα φριχτά βασανιστήρια, δεν αποκάλυψε εάν είχε κρυμμένα χρήματα στο διαμέρισμα. Όταν πια οι αδίστακτοι δράστες έφυγαν από το σπίτι, η 85χρονη βρήκε την δύναμη να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ΚΑΤ.
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πιστεύουν πως επέστρεψε η σπείρα με το σίδερο, που το 2015 είχε προκαλέσει το τρόμο σε περιοχές της Αττικής, καθώς αρέσκονταν να “σιδερώνουν” ακόμα και στο πρόσωπο τα θύματα τους. Είχαν σταματήσει όλο αυτό το διάστημα την δράση τους, καθώς είχε συλληφθεί ένας συνεργός τους από την Γεωργία. aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα