Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το σατανικό ζευγάρι που έταζε sex σε ηλικιωμένους για να τους κλέψει ΦΩΤΟ & ΟΝΟΜΑΤΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού, οι οποίοι συνελήφθησαν, για διάπραξη ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων.
Οι συλληφθέντες περιόδευαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως πρωινές –μεσημβρινές ώρες αναζητώντας καφενεία-καφετέριες στα οποία σύχναζαν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες. Στη συνέχεια η 35χρονη προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά της, συνομιλούσε μαζί τους, αποκτώντας οικειότητα και με το πρόσημα ότι προτίθεται να συνευρεθούν ερωτικά, τους έπειθε να την οδηγήσουν στις οικίες τους.
Κατόπιν με τη χρήση υπνωτικών χαπιών που έριχνε, σε ανύποπτο χρόνο, στο ποτήρι με το ποτό τους, τους έφερνε σε κατάσταση αναισθησίας ή αδυναμίας για αντίσταση και εν συνέχεια ερευνούσε τους χώρους από όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Ο 34χρονος είχε το ρόλο του οδηγού και παρατηρητή (τσιλιαδόρου), παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση ανεπιτυχούς έκβασης των σχεδίων τους.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις, στις περιοχές της

Ραφήνας, Μαραθώνα, Αρτέμιδας, Π. Φαλήρου και Ηλιούπολης, με τους δράστες να έχουν αναγνωρισθεί ανεπιφύλακτα από τους παθόντες.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμμορίας, της ληστείας κατά συρροή καθώς και της διακίνησης ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. ΖΑΧΑΡΙΟΥ Δέσποινα του Νικολάου και της Ασημίνας, γεννηθείσα στις 7-3-1982 στην Νίκαια



2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Γεράσιμο του Βελισσαρίου και της Μαρκούλας, γεννηθέντα στις 6-1-1983 στον Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα