Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Γαργαλιάνοι: Ομαδικές αγωγές για τα «κόκκινα» δάνεια

Η μαζικότητα των αγωγών για τα «κόκκινα» δάνεια αποτελεί λύση στα χέρια όσων πλήττονται, τονίστηκε στην ενημερωτική ομιλία με θέμα «Κόκκινα δάνεια – ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – τρόποι προστασίας των δανειοληπτών», η οποία διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων από τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο υπεύθυνος Ενημέρωσης & Εξυπηρέτησης του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και γραμματέας του δικτύου, Στέφανος Κουλουμπής και η Μελίνα Μπάχλα, δικαστικός πραγματογνώμων και τραπεζικός διαμεσολαβητής του κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Στόχος, που επετεύχθη, η καλύτερη ενημέρωση των πολιτών, εμπόρων, επαγγελματιών, βιοτεχνών της περιοχής, με την αναλυτική παρουσίαση των νομικών προτάσεων – λύσεων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, καθώς και της πολιτικής απέναντι στη λαίλαπα που ισοπεδώνει τα πάντα, με σκοπό την υφαρπαγή της περιουσίας των πολιτών.
Ομαδικές αγωγές για κούρεμα των δανείων πριν προλάβουν οι τράπεζες να βγάλουν διαταγές πληρωμών, είναι κάτι που πρέπει να επιδιώκουν άμεσα οι δανειολήπτες.
Πολίτες έθεσαν σειρά ερωτημάτων και οι υπεύθυνοι του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ ενημέρωσαν αναλυτικά για κάθε περίπτωση, ενώ παρουσίασαν και το ισχύον νομικό πλαίσιο και τους τρόπους για την προστασία των δανειοληπτών.
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα