Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Έτσι θα εξαφανίσετε την μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σας


Αν καπνίζετε εσείς ή και ο σύντροφός σας τότε σίγουρα το σπίτι σας θα έχει μια άσχημη μυρωδιά την οποία αντιλαμβάνεστε κάθε φορά που μπαίνετε στον χώρο.
Για να πάψει να μυρίζει το σπίτι σας σαν ένα τεράστιο σταχτοδοχείο -μιας και μπορεί να υπάρχουν και παιδιά σε αυτό- δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.
Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι όποιος καπνίζει μέσα στο σπίτι να σταματήσει απλά να το κάνει και να βγαίνει έξω από αυτό -στη βεράντα- για να κάνει τη δουλειά του. Πέρα από το ότι σέβεται το σπίτι του με αυτόν τον τρόπο, σέβεται και τους υπόλοιπους ανθρώπους που μένουν σε αυτό και δεν καπνίζουν.
Αν κάτι τέτοιο δεν γίνεται τότε καλό θα είναι να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα στον χώρο που καπνίζετε και να αερίζετε γενικότερα τον χώρο και το σπίτι σας καθημερινά.
Αδειάζετε πάντα τα σταχτοδοχεία και κυρίως να το κάνετε κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Επιπλέον, μια ωραία ιδέα που θα απαλύνει την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου είναι να ρίξετε λίγη βανίλια σε σκόνη μέσα στα σταχτοδοχεία σας.
Μια άλλη ιδέα που θα κάνει τον χώρο σας να μυρίζει όμορφα είναι να πάρετε ένα μήλο, να το κόψετε σε φέτες, να πάρετε και μερικά ξυλάκια κανέλας και να βράσετε αυτά τα δύο υλικά σε ένα κατσαρολάκι στο οποίο θα έχετε ρίξει και νερό. Η όμορφη μυρωδιά θα μεταφερθεί σε όλο το σπίτι σας και θα το κάνει να μυρίζει υπέροχα.
Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε σε ένα μπολ λίγο λευκό ξίδι και να αφήσετε το μπολ στον χώρο που καπνίζετε για να απορροφήσει την άσχημη μυρωδιά. Πριν πάτε για ύπνο χύστε και το ξίδι. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με λίγη μαγειρική σόδα η οποία επίσης απορροφάει την μυρωδιά.
Γενικότερα τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο καλό θα είναι να πλένετε ριχτάρια, θήκες από τα διακοσμητικά σας μαξιλάρια και κουρτίνες για να φρεσκάρετε τον χώρο σας και να φεύγει η μυρωδιά της τσιγαρίλας από αυτά. spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα