Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Πότε τίθεται σε ισχύ το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα


Αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου, το ωράριο για τις φθηνότερες χρεώσεις στο τιμολόγιο της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα ξεκινάει η λειτουργία του χειμερινού ωραρίου του νυχτερινού ρεύματος με τις μειωμένες χρεώσεις.
Για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών θα ισχύει από τις 02:00 έως τις 08:00 και από τις 15:00 έως τις 17:00. Για τους πελάτες μη διασυνδεδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο το νυχτερινό τιμολόγιο θα ισχύει από τις 02:00 έως τις 08:00 και από τις 15:30 έως τις 17:30.
Η χειμερινή περίοδος ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου και λήγει στις 30 Απριλίου, ενώ το θερινό ξεκινά από την 1 Μαΐου και λήγει στις 31 Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιομε συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον.
Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας).
Μπορείτε να ενημερωθείτε από τα κατά τόπους καταστήματα για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.
Το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο (με Χρονοχρέωση) Γ1Ν είναι ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, δηλαδή οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με διαφορετικές τιμές, την τιμή του Οικιακού Τιμολογίου Γ1 στις ώρες χρέωσης “Ημέρας” και με μειωμένη τιμή “Νύχτας” στις ώρες μειωμένης χρέωσης.  aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα