Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ Στα χέρια της αστυνομίας οι «ληστές με το σίδερο» είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου

Στα χέρια της αστυνομίας οι «ληστές με το σίδερο» είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο ΠαρασκευόπουλουΣτα χέρια της Αστυνομίας οι «ληστές με το σίδερο» Συνελήφθησαν επτά Γεωργιανοί μέλη άγριας συμμορίας διαρρηκτών - Οι Γεωργιανοί είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου
Συνολικά επτά άτομα βρίσκονται στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών, μέλη της σπείρας με το σίδερο, η οποία τελευταίο διάστημα λήστευε και κακοποιούσε τα θύματα της.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και τρεις Γεωργιανοί, ηλικίας 33, 42 και 47 ετών, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στην κακοποίηση της 85χρονης στην Κυψέλη, την οποία έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο, ώστε να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα στο σπίτι. Οι τρεις συγκεκριμένοι δράστες συνελήφθησαν στις 25 Οκτωβρίου. Στο παρελθόν είχε ασκηθεί δίωξη για ναρκωτικά σε βάρος του 33χρονου, ενώ σε βάρος του 42χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Παράλληλα, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, μεταξύ των θυμάτων της σπείρας ήταν και ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι.
Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας έλαβαν χώρα στα σπίτια των συλληφθέντων στα νότια προάστια, όπου και εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων.
Οι τρεις δράστες είχαν εισβάλει πριν από λίγες ημέρες στο διαμέρισμα της 85χρονης,

στην οδό Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη, και αφού την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα στο σπίτι, την έκαψαν σε διάφορα σημεία του σώματος της με ηλεκτρικό σίδερο. Η άτυχη γυναίκα είπε στους δράστες ότι υπάρχουν μόνο λίγα ευρώ στο διαμέρισμά της, ενώ οι κακοποιοί απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν. Τελικά, αφού έδεσαν την 85χρονη, έφυγαν με τα λιγοστά ευρώ που βρήκαν στο διαμέρισμα. Μετά από ώρα, η 85χρονη κατάφερε να λυθεί μόνη της και να καλέσει σε βοήθεια.
Οι τρεις από τους επτά είναι, όμως, παλιοί γνώριμοι...
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
Οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία.
Οι Γεωργιανοί συνελήφθησαν σε περιοχές των νοτίων προαστίων και έπειτα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ η οποία παρακολουθούσε τις κινήσεις τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, ενώ όπως έγινε γνωστό ένα από τα θύματά τους ήταν και ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι.
Οι ερευνες της αστυνομίας για να εξακριβωθεί αν οι επτά σκληροί ληστές συμμετείχαν και είχαν σε άλλες υποθέσεις, εκτός από αυτή της 85χρονης και του προπονητή του Ατρομήτου Ντάμιρ Κάναντι, συνεχίζονται. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα