Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Λουπασάκης απομακρύνθηκε αθόρυβα από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού - Αλλος ιερέας λειτουργεί στον ναό

Απομακρύνθηκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής", ο πατέρας Δημήτριος, απομακρύνθηκε αθόρυβα από τον ναό πριν από τρεις εβδομάδες και πλέον στους Αγίους Ισιδώρους τελεί τις λειτουργίες ένας άλλος ιερέας, προερχόμενος από τη Μονή Πετράκη, στη δικαιοδοσία της οποίας είναι οι Αγιοι Ισίδωροι.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, εκείνος χρειάστηκε να μεταβεί στην Κρήτη, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα του. Ωστόσο, σύμφωνα με την "Καθημερινή", εκκλησιαστικές πηγές αναφέρουν ότι η μετακίνησή του στην Κρήτη σηματοδοτεί την αποχώρησή του από τους Αγίους Ισιδώρους και τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα για τον ναό του Λυκαβηττού.
Υπενθυμίζεται ότι, ο πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης ισχυρίζεται ότι κάνει θαύματα χάρη σε έναν σταυρό- κειμήλιο από τους Ιερούς Τόπους- κατ΄άλλους από τον Σταυρό του Ιησού- θαύματα όμως που δεν επιβεβαιώνονται, αλλά αντίθετα φαίνονται σαν μια ακόμα απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα