Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο Αδαμίδης δεν του πρότεινε ανανέωση. «Αν θέλουν ας με διώξουν» λέει ο Ντούσκο για την ΑΕΚ ....

Action Images
Αδαμίδης και Μπάγεβιτς μπορεί να κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, όμως, δεν συζήτησαν για ανανέωση συμβολαίου

Δυσαρεστημένος από τη στάση του Σταύρου Αδαμίδη εμφανίζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τονίζει πως δεν νιώθει ασφαλής στον πάγκο της ΑΕΚ. Υπογραμμίζει, ωστόσο, πως δεν πρόκειται να φύγει από την «Ένωση» και δηλώνει ευθαρσώς ότι «αν δεν με θέλει η διοίκηση, ας με διώξει».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μίλησε για το θέμα στην «Ελευθεροτυπία» και ήταν ξεκάθαρος: «Εγώ δεν φεύγω από την ΑΕΚ. Έφυγα δύο φορές, τρίτη δεν φεύγω. Αν η διοίκηση δεν με θέλει, ας με διώξει».

Ουσιαστικά, ο Μπάγεβιτς εκφράζει τη δυσαρέσκειά του λόγω του ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Σταύρος Αδαμίδης είχε δείξει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία. Πλέον, όμως, ο Μπάγεβιτς δεν νιώθει σίγουρος στον πάγκο της ΑΕΚ:

«Είμαι επιφυλακτικός. Όχι, δεν ξέρω αν θα δουλεύω και του χρόνου στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά έγινε μια κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο. Είχαμε πει ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Δεν ξέρω όμως. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό», τόνισε ο Ντούσκο.

Κλείνοντας, ο Μπάγεβιτς υπογράμμισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έγιναν συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας: «Όχι, δεν έχουμε συζητήσει να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Αλλωστε, έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011», κατέληξε ο Μπάγεβιτς.
πηγή: ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα