Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                       Κυπαρισσία, 21/06/2011

                                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
1)     Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Εσωτερικών για το ζήτημα της νομιμοποίησης και της πληρωμής των εργαζόμενων του Δήμου με σύμβαση μερικής απασχόλησης. Σχετική επιστολή απήφθυνε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλο. 

2)     Χθες, ημέρα Δευτέρα 20/06/2011, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας είχε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών και εξετάστηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για το ζήτημα της πλατείας και τα προβλήματα που δημιουργούν σ’ αυτή οι αλλοδαποί. Μεταξύ των άλλων  ορίστηκε συνάντηση με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/06/2011. Εντωμεταξύ η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών θα συνεργασθεί με τον Εμπορικό Σύλλογο για το ζήτημα της καθαριότητας της ανατολικής πλευράς της πλατείας από τους ρύπους που δημιουργούν στο συγκεκριμένο χώρο οι αλλοδαποί.
3)     Αύριο, ημέρα Τετάρτη 22/06/2011 και ώρα 18.00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με κυριότερο θέμα την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα