Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συνεχίζονται οι προσαγωγές υπόπτων

Δέκα συλλήψεις για στημένους αγώνες
Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε σπίτια και γραφεία εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα 41 στημένα ή ύποπτα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματοςΣε δέκα συλλήψεις παραγόντων ποδοσφαιρικών ομάδων έχει προχωρήσει η Ασφάλεια Αττικής, στο πλαίσιο της υπόθεσης των «ύποπτων» στοιχημάτων σε ελληνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσαγωγές υπόπτων.
Όπως έγραψαν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ», επρόκειτο να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος προέδρων ή µεγαλοπαραγόντων πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, διότι στοιχηµάτισαν σε ύποπτα παιχνίδια µέσω του ΟΠΑΠ.
Μαζί µε τους πέντε, πληροφορίες από την Εισαγγελία αναφέρουν ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε άλλα δέκα άτοµα (εννιά άνδρες και µία γυναίκα), τα οποία έπαιξαν και κέρδισαν ποσά από 10.000 έως 90.000 ευρώ (µε βάση τα στοιχεία που έδωσε στις δικαστικές αρχές ο
ΟΠΑΠ.
Από την αστυνομία στήθηκε μεγάλη επιχείρηση σε σπίτια και γραφεία εμπλεκομένων στην υπόθεση, η οποία αφορά σε 41 στημένα ή ύποπτα -σύμφωνα με την UEFA- παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η έρευνα γίνεται με βάση το υλικό της δικογραφίας από την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος.
Σήμερα το πρωί, οι συλληφθέντες θα περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες, που ξεκινούν από στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος και φτάνουν ως τη σύσταση εγκληματικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα