Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κέντρο Διαβιβάσεων : Συνεχίζεται το… «πήγαινε – έλα»

Οι ασάφειες και τα μισόλογα από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας γύρω από το Κέντρο Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα συνεχίζονται, με αμείωτη θα λέγαμε ένταση. Αποτέλεσμα, είναι να διατηρείται η αβεβαιότητα για το μέλλον του Στρατοπέδου, χωρίς κανείς, από την άλλη πλευρά, να μπορεί να πει με υπευθυνότητα ποια θα είναι η τύχη του.
Τα παραπάνω επαληθεύονται και στο απαντητικό έγγραφο που έστειλε τις προηγούμενες ημέρες το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο δήμαρχο Παν. Νίκα, με αφορμή το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για τη λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σ’ αυτό: «Σας γνωρίζουμε ότι το ΓΕΣ, στο πλαίσιο της εγκριθείσης μελλοντικής δομής δυνάμεων και για την επίτευξη της ζητούμενης από όλους μας επαύξησης της επιχειρησιακής ικανότητας των μονάδων του Στρατού Ξηράς, και λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραγόντων που υπεισέρχονται στη διαμόρφωση της τελικής άποψης για εισήγηση, θα προτείνει τις αναγκαίες οργανωτικές αλλαγές που πρέπει να επέλθουν.
Η οριστική απόφαση για το σύνολο των οργανωτικών θεμάτων θα ληφθεί, όπως προβλέπεται, στο ισχύον νομικό πλαίσιο από την πολιτική ιεραρχία.
Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ορθολογική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της επιζητούμενης επιχειρησιακής ικανότητας του Στρατού μας».

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα