Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Πρόεδρε διώξε τον Λαμπρόπουλο τώρα! αρκετά έκανες υπομονή»

Πληθαίνουν όλο και ποιο πολύ οι φωνές εντός και εκτός Μεσσηνίας κατά του Βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου μια και η προκλητική του στάση δεν αλλάζει με τίποτε μια και από ότι φαίνετε δεν δέχεται τον Σαμαρά για πρόεδρο εμμένοντας στις γνωστές εμμονές του.
Στο παρελθόν όπως θυμόμαστε ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας όταν έχασε την θέση από τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Καραμανλή τότε τα "έριξε" στην οικογένεια Μητσοτάκη
επειδή δεν υπέγραψε σαν αρμόδιος το περιβόητο ανταλλακτικό για τα ρεζερβουάρ του στρατού κάτι που αν γινόταν θα άφηνε πολλά χρήματα σε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Μητσοτάκη, που επέβαλε σύμφωνα με τις φήμες την απομάκρυνση του και χρησιμοποιώντας τότε την επίσης Μεσσήνια Σοφία Καλαντζάκου.

Όπως όλοι ξέρουν στην Μεσσηνία οι θέσεις αυτές μοιράζονταν στην Μεσσηνία προκειμένου να αποδυναμώσουν τον Αντώνη Σαμαρά μεγάλο εχθρό της «Αγίας οικογένειας» κάτι που κατάφεραν το 2007 με το να βγάλουν δεύτερο στην Μεσσηνία τον σημερινό πρόεδρο στης ΝΔ πίσω από τον μέχρι πρότινος τελευταίο σε εκλογή βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο.
Στις εσωκομματικές της Ν.Δ είναι γνωστό ότι τόσο η Σοφία Καλαντζάκου που την βοήθησε ο Σαμαράς στο παρελθόν στο να εκλεγεί στην Μεσσηνία ήταν φανερά με την Ντόρα Μπακογιάννη αφού κατά πολλούς της όφειλε την υπουργοποιησή της αλλά και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος που μπροστά στο μίσος του για τον Αντώνη Σαμαρά ξέχασε την κόντρα με την οικογένεια Μητσοτάκη και την τελευταία στιγμή ανέβηκε στην εξέδρα μαζί της όπως θυμόμαστε πλέκοντας της το εγκώμιο και στάζοντας δηλητήριο για τον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ
Το μίσος αυτό του Γιάννη Λαμπρόπουλου για τον Αντώνη Σαμαρά συνεχίστηκε και μετά την εκλογή του κατά πολλούς και μάλιστα χωρίς να λάβει υπόψη του το σφουγγάρι που είπε ο πρόεδρος ξεχνώντας τα πάντα μέχρι τότε από το παρελθόν.
Ο μοναδικός πλέον Μεσσήνιος βουλευτής απαξιώνοντας συνεχώς τις εκδηλώσεις του κόμματος δεν παραβρέθηκε σχεδόν σε καμία από αυτές στην Μεσσηνία με τελευταίο παράδειγμα τον χορό της ΝΟΔΕ παρουσία του Γιάννη Μιχελάκη κάτι που εξαγρίωσε δικαιολογημένα τον κόσμο που θυμήθηκε και την αρνητική του στάση με πολλά ερωτηματικά στην μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου που κατά πολλούς συνέβαλε για να χαθεί από την Ν.Δ.
Στο Ζάππειο 2 που ήταν μια από τις κορυφαίες παρουσίες του κόμματος σε μια από τις ποιο κρίσιμες στιγμές της χώρας που για ακόμη μία φορά ο μοναδικός Βουλευτής Μεσσηνίας απαξίωσε τόσο το κόμμα αλλά και τον Μεσσήνιο πρόεδρο του ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις κυριολεκτικά τόσο από τα στελέχη της Ν.Δ εντός και εκτός Νομού αλλά και τον Μεσσήνιο απλό κόσμο του κόμματος που περίμενε την παραίτηση του μετά από αυτό καθώς οι φήμες ότι δεν θα ξαναπολιτευτή ήταν πλέον πολύ ισχυρές.
Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η προχθεσινή στάση του Γ. Λαμπρόπουλου στην Βουλή που ενώ το κόμμα έφυγε σύσσωμο μετά την απαξιωτική για την Δημοκρατία αναφορά που έκανε ο Θ. Πάγκαλος αυτός προτίμησε να μείνει μαζί με τους γνωστούς Ντορικούς, Σιούφα, Γιακουμάτο και Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα κάνοντας παρατήρηση μετά με τον τελευταίο, στους βουλευτές που έφυγαν ότι δεν έπραξαν σωστά κάτι που προκάλεσε τον θυμό και την αγανάκτηση όλων των βουλευτών που πιέζουν πλέον το πρόεδρο να του δήξει την πόρτα εξόδου μια και η κοροϊδία όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν δεν πάει άλλο.
Στην πλειοψηφία τους από ότι φαίνετε και οι Μεσσήνιοι πιστεύουν ότι η κοροϊδία με τον Λαμπρόπουλο δεν πάει άλλο πιστεύοντας δε, ότι είναι πολύ πιθανόν να ψηφίσει και το μεσοπρόθεσμο μαζί με την κυβέρνηση αλλά και μαζί με τον φίλο του τώρα! Κυριάκο Μητσοτάκη μια και οι δύο δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι πρόεδρος στη Ν.Δ είναι ο Μεσσήνιος Αντώνης Σαμαράς που βλέποντας και την συνεχιζόμενη ραγδαία αποδοχή του τρέμουν περισσότερο από την «κακία» τους.
Από ότι φαίνετε είχε πολύ δίκιο ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος όταν πριν λίγο καιρό σε επιστολή του δημόσια είπε τα πράγματα με το όνομα τους για τον Γιάννη Λαμπρόπουλο αλλά πολλοί τότε βιαστήκαμε να τον αμφισβητήσουμε, για το τάιμινγκ βέβαια όχι για τίποτε άλλο..
Τέλος και το άρθρο πριν μερικές μέρες για τον Λαμπρόπουλο από το moriasnews.gr που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει ηρωικά αυτός και να διατηρήσει και την υστεροφημία του...!» δείχνει ότι «ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα