Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μπέος: Καταδότες Πατέρας και Κούγιας

Κάνει λόγο για σκευωρία με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας
Το ίδιο βιολί από τον Αχιλλέα Μπέο, ό,τι είπε τον Μάρτιο όταν δημοσιοποιήθηκαν κασέτες με συνομιλίες του, υποστήριξε και σήμερα με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγνησίας: Για όλα φταίνε Πατέρας και Κούγιας, τους οποίους ο συλληφθείς παράγοντας του ποδοσφαίρου χαρακτήρισε “καταδότες” που στην κατοχή θα φορούσαν κουκούλες.
“Θέλω να πω πώς περνάω ένα δράμα γιατί δεν μου έχει ξανατύχει να ζήσω κάτι τέτοιο. Θα το χειριστώ και θα το διαχειριστώ εγώ προσωπικά. Δεν θέλω ο κόσμος του Βόλου να προβεί σε ακρότητες. Τους παρακαλώ, να μην δώσουν καμία έκταση και να κάνουν συλλαλητήρια και να πουν ότι τους υποκινώ εγώ. Τους ευχαριστώ και δεν χρειάζονται ακρότητες.¨δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον “Sport FΜ Μαγνησίας 89,5” και κάλεσε τον κόσμο της Μαγνησίας να στηρίξει την “ομάδα-μοντέλο” του Ολυμπιακού Βόλου για την οποία είπε ότι είναι δημιούργημα δικό του και κάνει περήφανο όλο τον Βόλο.

“Είναι υποχρέωση του κόσμου, όλης της Μαγνησίας, να στηρίξουν αυτή την ομάδα μοντέλο, που είναι δημιούργημα δικό μου και που πλέον είναι δημιούργημα και κάνει περήφανο όλο τον Βόλο. Επειδή υπάρχουν κακόβουλοι που ψάχνουν σε στιγμές δύσκολες να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις, να τους πω μερικά πράγματα από εδώ που είμαι. Στις συνομιλίες, που δεν αντιλέγω ότι είμαι εγώ, ούτε δωροδοκώ, ούτε χρηματίζω, ούτε απειλώ, ούτε εκβιάζω κανέναν.

Είναι μια σκευωρία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους, που στην Κατοχή ήταν καταδότες και φορούσαν κουκούλες. Έτσι έχει γίνει και με τον κ. Νίκο Πατέρα, που έχει ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία μετά την προσωπική μου ρήξη. Δυστυχώς λυπάμαι που ήπια 5 ή 15 καφέδες μαζί του και λυπάμαι που έκατσα στο ίδιο τραπέζι.

Ένας άλλος καταδότης είναι και ο Αλέξης Κούγιας. Μπορεί να έχουν γίνει και κάποια λάθη, όπως έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Όχι όμως να το πληρώσουν κι αθώοι. Και δεν μιλάω για το άτομό μου. Ελπίζω η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της. Με τον κ. Νίκο Αλέφαντο έχω να μιλήσω για τουλάχιστον 8 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος για να με συλλυπηθεί για τον χαμό του πατέρα μου και να έρθει στην κηδεία την Δευτέρα, αλλά έγινε την Παρασκευή. Παρουσιάζουν μια συνομιλία με τον κ. Αλέφαντο που δεν έχει γίνει ποτέ. Όχι ότι προκύπτει τίποτα. Αλλά θέλω να δείξω πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το οικοδόμημα. Τώρα συναντώ ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καθόλου και λένε πως έχω συνεργασία”.

Ο κ.Μπέος δήλωσε ακόμη:

Για το λόγο που πιστεύει ότι έχουν γίνει όλα αυτά:
“Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο... Θα πω ένα πράγμα. Έχετε υποχρέωση, οι Βολιώτες, να υπερασπιστείτε αυτή την ομάδα που είναι ομάδα-μοντέλο, που πληρώνει κάθε μήνα πάνω από 150.000 ευρώ στην Εφορία και το ΙΚΑ και με ένα ποδόσφαιρο ποιότητας που χαίρεται ο κόσμος. Τον Αχιλλέα τον Μπέο δεν θέλω να τον προστατεύσει ο κόσμος. Ξέρει ο Αχιλλέας Μπέος θα προστατεύσει ο ίδιος τον εαυτό του. Είμαι σίγουρος ότι οι δικαστές δεν θα επηρεαστούν από τις πιέσεις. Είναι δυνατόν να προφυλακίζονται άνθρωποι γιατί είναι ύποπτοι φυγής; Έχω πέντε παιδιά. Που να πάω;”

Για τις συνθήκες που βιώνει ως κρατούμενος:
“Οφείλω να σεβαστώ τις Αρχές, γι' αυτό και μπορεί να κλείσει το τηλέφωνο. Όπως λένε ότι η ζωή είναι ένα σχολείο, έτσι και στα 53 μου μαθαίνω νέα πράγματα, αλλά θα με κάνουν πιο δυνατό. Είναι μια σκευωρία, που δικαστές που σέβονται αυτό που έχουν ορκιστεί, θα το καταλάβουν”

Για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου και τα σενάρια περί υποβιβασμού του:
“Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δομηθεί για να αντέξει στα δύσκολα. Είναι ένα σύγχρονο αεροπλάνο, με αυτόματο πιλότο. Οι άνθρωποι στο ΔΣ είναι άξιοι και δεν χρειάζονται τον Αχιλλέα Μπέο. Αρκεί να τους στηρίξει ο κόσμος. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει κεφάλαιο στον τραπεζικό της λογαριασμό....Θεωρώ ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Αν γίνει στρατιωτικός νόμος, ότι θέλεις κάνεις. Τα ποινικά δικαστήρια δεν το αποφασίζουν για την τύχη μιας ομάδας. Για αυτό είναι αρμόδια τα όργανα της ΕΠΟ, της Super League και αν διαπιστώσουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εμπλέκεται είτε με απειλή, είτε με εκβιασμό, τότε να τον ρίξουν. Αν δεν το δείξουν πως θα το κάνουν; Αν θέλω κάποιος να με βοηθήσει ή θέλω κάποια χάρη ή έχω κάνει εκτιμήσεις, τι σημαίνει αυτό;”

Για τη διαδικασία σύλληψής του:
“Νομικά από έγκριτους νομικούς, αυτό που έχει γίνει εδώ είναι μια καταπάτηση της νομικής διαδικασίας, δεοντολογιών των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όμως είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Δεν έχω πρόβλημα. Θα μου δώσει την δυνατότητα να αποδείξω με στοιχεία ότι σε όλα αυτά δεν υπήρχε δόλος, εκβιασμός, εγκληματική οργάνωση. Αν είναι δυνατόν να μετέχω σε εγκληματική οργάνωση. Οι λογαριασμοί μου είναι στην διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης.

Αν πραγματικά, όσον αφορά εμένα, είναι αυτό που είπε ο κ. Γερουλάνος - που είναι ένας νέος πολιτικός και θα πάει μπροστά - στην Βουλή: «Να που πήγαν τα λεφτά», τι να πω; Αν θεωρούν πως το κατάντημα της Ελλάδας, το δημιούργησαν 5-10 παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και μάνατζερ, δεν ξέρω τι να πω. Έχω ένα σπίτι και δεν ξέρω αν έχω 1.000 ή 10.000 ευρώ, να τα διαθέσω υπέρ των προβλημάτων των Ελλήνων, αν νομίζουν ότι δημιουργήσαμε το έλλειμμα. Εγώ έκανα παρέμβαση γιατί θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του Βόλου. Δεν έχω να μιλήσω για κάτι νομικά. Τους έχω αποδείξει, ακόμα και με όποιες ακρότητες, που μπορεί να έχω έρθει σε κόντρες. Ζητάω ο κόσμος να γίνει πιο δυνατός, όπως εγώ. Σήμερα εγώ δίνω το φάκελο ως θεματοφύλακα, στον αγνό κόσμο του Βόλου και όχι σε αυτούς που έβγαλαν την χολή τους.

Θα είμαι αυτός που σε συνέντευξη Τύπου θα αποδείξω ότι είναι μια σκευωρία από τον καταδότη, ρουφιάνο, Νικόλα Πατέρα και τον Αλέξη Κούγια. Στα «στημένα» υπάρχει ένα παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά. Που είναι ο Κούγιας; Γιατί δεν φέρνουν τον κ. Πατέρα που συνομιλεί στις κασέτες; Αυτά θα τα υποστεί ο Αχιλλέας ο Μπέος. Χρειάζομαι να είμαι δυνατός. Συσπειρωθείτε για την ομάδα που σας έκανε περήφανους. Που έχει γίνει από δουλειά από τους ανθρώπους του ΔΣ και δεν είναι από κλεψιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα