Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο μάγος που διέσχισε τον Τάμεση…με τα πόδια!

Aνύπαρκτη βαρύτητα
Οι περισσότεροι ειδήμονες του είδους γνωρίζουν κόλπα που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους, όμως, ειδικά ο συγκεκριμένος μάγος, ο Dynamo, μάλλον μοιάζει με τον φτερωτό Ερμή παρά με «απλό» συνάδελφό του.
Το πραγματικό του όνομα είναι Στηβ Φρέιν και αν και δεν έχει ανάγκη προβολής διότι είναι ήδη πολύ γνωστός στην πατρίδα του τη Βρετανία, αλλά και εκτός συνόρων της, αποφάσισε να εκπλήξει τον κόσμο, αυτή τη φορά με την μαγική…έλλειψη βαρύτητας.
Έτσι, διέσχισε τον ποταμό Τάμεση, σήμα κατατεθέν του Λονδίνου, περπατώντας επάνω στο νερό. Η κατεύθυνσή του ήταν η Βουλή, αλλά λίγο πριν καταφέρει να την προσεγγίσει, συνελήφθη από ταχύπλοο σκάφος της αστυνομίας ενώ από τη γέφυρα του Westminster, ο κόσμος σαστισμένος παρακολουθούσε την «μαγική» διαδρομή του.

Ο 28χρονος μάγος γεννήθηκε στο Μπράντφορντ και έχει «χτίσει» την καριέρα του με κύριους υποστηρικτές του τους αστέρες της βρετανικής, αλλά και αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος.
Ανάμεσά τους συγκαταλέγεται ο Jay-Z, οι Coldplay και η σύζυγος του τραγουδιστή τους Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Will Smith και η Paris Hilton.
Ο Φρέιν έμαθε τα πρώτα του μαγικά κόλπα από τον παππού του και τα εξέλιξε τόσο, ώστε σήμερα να μπορεί να διατηρεί εκπομπή στο Channel 4. Καλεσμένοι του είναι διασημότητες από όλους τους χώρους όπως οι τραγουδιστές Ian Brown και Natalie Imbruglia και ο πρωταθλητής βαρέων βαρών David Haye.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα