Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μαλού: ”Στο γυμνάσιο ντρεπόμουν να πω ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια!”

… Όλη μου η ζωή είναι στην Καλαμάτα. Μου λείπει. !!Η 21χρονη Μαλού Κυριακοπούλου από την Μεσσηνία, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής και παίκτρια του Greek Idol που έφτασε στον τελικό, φωτογραφίζεται και μιλά στο ”In style”, για την εμπειρία της στο παιχνίδι και την ζωή στην Καλαμάτα. ”Το Greek Idol ήταν πιο καλό από ότι περίμενα! Όταν το βλέπεις απέξω, μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες, αλλά από τη στιγμή που άρχισα να το ζω, ενθουσιάζομαι κάθε φορά ακόμα περισσότερο… Όλη μου η ζωή είναι στην Καλαμάτα. Μου λείπει. Αλλά με ισορροπεί το γεγονός ότι μπορεί να κάνω πράγματα πάνω στη μουσική. Είναι ένα αντίτιμο.”
Στο γυμνάσιο ντρεπόμουν να πω ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια!
Σχετικά με το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.
”Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, ερμηνεύτρια. Από τότε που αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας και να μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε πώς θα θέλαμε να είμαστε.
Στο γυμνάσιο ντρεπόμουν όμως, να το πω. Δεν ήμουν σε μια μουσική οικογένεια, δεν ξέρω κιόλας αν το είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου. Δεν ήξερα πώς θα το πάρει ο περίγυρός μου. Έδινα βάση στο διάβασμα, ήμουν καλή μαθήτρια, αλλά αυτό δεν μου έδινε χαρά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα