Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ενταλμα σύλληψης για τον Καλαματιανό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Νικολόπουλο

Το όνομα του Καλαματιανού ποδοσφαιριστή Μιχάλη Νικολόπουλου περιλαμβάνεται ανάμεσα στα ονόματα δεκαπέντε ατόμων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των "στημένων" αγώνων και τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου, μετά από ειδική διάταξη που εξέδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, Ελένη Ράικου.
Ο Μιχάλης Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1980 και έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, τον Πάμισο, το Μεσσηνιακό, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ηλιούπολη, τη Βέροια, τα Τρίκαλα και τον Αχαρναϊκό.
α 15 ονόματα που δημοσιοποίησαν οι δικαστικές αρχές είναι τα ακόλουθα: Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάνης, Νικόλαος Ζαμάνης, Βασίλειος Καρακούλιας, Ανδρέας Τζιμόπουλος, Δημήτρης Ζαβαντίας, Αθανάσιος Ντότσης, Νικόλαος Χάλκος, Νικόλαος Παντέλης, Σταύρος Ψωμιάδης (οι δέκα που έχουν συλληφθεί από χθες), Χρυσόστομος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Βασίλειος Γεωρτσιάκος, Μιχάλης Νικολόπουλος, Γιάννης Παπακώστας (οι πέντε για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης).
Οι κατηγορίες τις οποίες απήγγειλε ο εισαγγελέας προϊστάμενος ποινικής δίωξης, Δημήτρης Πιέρος, είναι οι εξής:
- εγκληματική οργάνωση (κακούργημα)
- διέθυνση εγκληματικής οργάνωσης (κακούργημα)
- απάτη κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια, με οφέλη και ζημίες άνω των 15.000 ευρώ (κακούργημα)
 - εκβίαση με απειλή βλάβης και επαγγέλματος του εξαναγκαζόμενου κατ΄εξάκολούθηση, κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια (κακούργημα)
- νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ΄επάγγελμα, συνήθεια και κατ΄εξακολούθηση (κακούργημα)
- δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα