Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αντόνιο Κάστρο, ο γιος του Φιντέλ: Εκατομμυριούχος, με γιοτ και χλιδάτη ζωή [εικόνες]

ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διαθέτει ένα γιοτ πενήντα μέτρων και τον Μάιο του 2015 προκάλεσε σάλο με τις διακοπές του στη Μύκονο και την Αλικαρνασσό.
Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κάστρο προκάλεσε θόρυβο στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας όταν ένας σωματοφύλακάς του επιτέθηκε σε έναν παπαράτσι με γροθιές.
Δείτε τις γροθιές στο βίντεο στο 2:45 λεπτό:



Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό L’Express, τα τοπικά μέσα αποκάλυψαν ότι ο Αντόνιο Κάστρο έμενε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης, ότι είχε νοικιάσει πέντε σουίτες με την σύντροφό του και τους φίλους του. Ο γιός Κάστρο είχε φτάσει στα παράλια της Τουρκίας με γιότ πενήντα μέτρων, προερχόμενος από την Μύκονο.
Οι παρακάτω φωτογραφίες από το σάιτ therealcuba.com:










Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Κούβα, όπου οι άνθρωποι ζούν με 10 ή 30 δολάρια, ο γιός του Κάστρο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes διαθέτει περιουσία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το 2014, ο Juan Reinaldo Sanchez, πρώην σωματοφύλακας του Φιντέλ Κάστρο, έγραψε το βιβλίο «Η κρυφή ζωή του Κάστρο» και αποκάλυψε ότι ο κουβανός ηγέτης κατείχε ένα εξωτικό νησί, πολλά γιότ και πολλές εξοχικές κατοικίες. Η περιουσιακή του κατάσταση ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Antonio Castro Soto del Valle είναι το έβδομο από τα δέκα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο. Οι φίλοι του τον αποκαλούν Τόνι και θεωρείται το αγαπημένο παιδί του Φιντέλ.



Είναι χειρούργος ορθοπεδικός και πρόεδρος της κουβανέζικης ομοσπονδίας base-ball. Ταυτόχρονα είναι αντιπρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας base-ball. Ο 50χρονος λατρεύει τα σπορ και έχει φήμη playboy. Η επίσκεψή του στην Τουρκία δεν θεωρείται τυχαία. Τα τελευταία χρόνια η Αβάνα και η Αγκυρα ήρθαν πιο κοντά και τον Νοέμβριο του 2014, η σύνοδος των μουσουλμάνων ηγετών και ηγετών της λατινικής αμερικής έγινε στην Κωνσταντινούπολη.
Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Ερντογάν επισκέφθηκε την Αβάνα στα πλαίσια επίσημης περιοδείας του και συναντήθηκε με τον Ραούλ Κάστρο.

Τα τελευταία χρόνια τα παιδιά του Κάστρο άρχισαν να απολαμβάνουν όσα είχαν στερηθεί επί σειρά ετών. Πρόσφατα, ο 60χρονος «Φιντελίτο» Fidel Castro Diaz-Balart, ο μεγαλύτερος γιός της φατρίας και ετεροθαλής αδελφός του Αντόνιο Κάστρο, εμφανίστηκε στην Αβάνα συνοδευόμενος από την Νάομι Κάμπελ και την Πάρις Χίλτον.





Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα