Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Σύνδεση παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης Φιλιατρών

Σύνδεση παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης Φιλιατρών
Σε συνδέσεις όλων των παροχών ύδρευσης των Φιλιατρών στο νέο δίκτυο της πόλης προχωρά άμεσα η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας με δικά της μέσα και προσωπικό, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης 15 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις.
Να σημειώσουμε ότι στην πόλη των Φιλιατρών συμβαίνει το εξής οξύμωρο: Αν και στο σύνολό της η πόλη έχει νέο δίκτυο ύδρευσης κάμποσα χρόνια τώρα, δεν έχουν συνδεθεί όλες οι παροχές με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται παράλληλα παλιό και νέο δίκτυο, με συχνά προβλήματα και σπασίματα στον παλιό, λόγω της αυξημένης πίεσης, που σαν συνέπεια έχει τις πολλές διακοπές στην υδροδότηση της πόλης.

Μένουν να συνδεθούν περίπου 1.000 παροχές ύδρευσης στο νέο δίκτυο στις περιοχές Δεξαμενή και Αγιος Αθανάσιος, ενώ ήδη στην υπόλοιπη πόλη έχουν συνδεθεί 3.800 παροχές. Με την ολοκλήρωση των συνδέσεων πλέον θα εγκαταλειφθεί το παλιό δίκτυο με την εξισορρόπηση της πίεσης και τα προβλήματα που δημιουργούνταν.
Τέλος να επισημάνουμε ότι η επιλογή να γίνουν οι συνδέσεις με ίδια μέσα αναμένεται να έχει και ένα σημαντικό οικονομικό όφελος καθώς υπήρχε μια αρχική εκτίμηση που ήθελε το κόστος αυτό να φτάνει τις 125.000 ευρώ.
Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα