Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Παρουσιάστηκε στην Καλαμάτα το “Ανάθεμα - Η Νάντια της Γιόλακας”


Γράφτηκε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Το νέο βιβλίο του φιλιατρινού δημοσιογράφου - συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο "Βιβλιόπολις".
Για το "Ανάθεμα - Η Νάντια της Γιόλακας" μίλησαν ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Ηλίας Μπιτσάνης και ο Κώστας Γκόνης οικονομολόγος.
 Αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαπόγας. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τος Εκδόσεις Αγκυρα.
Υπόθεση: Μια κατάρα έχει πέσει πάνω στην πόλη της Βαλεριάνας. Αρχικά κουφαίνονται οι ηλικιωμένες γυναίκες και ακολούθως τυφλώνονται τα νέα κορίτσια. Είναι η τιμωρία για τα σοβαρά σφάλματα, τις προδοσίες και τις ανομίες των κατοίκων αυτής της πόλης. Και όμως, υπάρχει λύση για την πολυπόθητη κάθαρση: η δημόσια εξομολόγηση όλων των πολιτών στην κεντρική πλατεία. Ο πατήρ Ιερεμίας ανακρίνει τον καθένα αμαρτωλό ξεχωριστά, ενώ η υπόθεση παίρνει διεθνείς διαστάσεις. Ο διασυρμός είναι μεγάλος. Η Μπία, μια πρώην κωφάλαλη, αναλαμβάνει ως νέος Χριστός να βγάλει από το αδιέξοδο τους συμπολίτες της. Με δική της πρωτοβουλία χρεώνεται τις αμαρτίες και τα κρίματα όλων. Υπάρχει, όμως, ένα καλά κρυμμένο μυστικό που ανατρέπει όλα τα δεδομένα και αναστατώνει το πλήθος που επί μήνες βιώνει στην πλατεία τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευσή του. Και αυτό το γνωρίζει μόνο η Νάντια της Γιόλακας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα