Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

...ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!
Τους έβγαλε ανιστόρητους τους ο βουλευτής...
του φιλοκουρδικού κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP), Ενκού Φερχάτ σε ομιλία του στην τούρκικη Βουλή στις 04 Μαΐου 2016.
«Η Τουρκία δεν είναι τίποτα παρά κλεμμένη γη Ελλήνων, Αρμένιων και Κούρδων», τόλμησε να φωνάξει με θάρρος, ο βουλευτής του φιλοκουρδικού HDP, Ενκού Φερχάτ.
Η ομιλία του Κούρδου βουλευτή συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ενώ προκάλεσε και μια αίσθηση δικαιοσύνης τόσο στον λαό του, όσο και σε Έλληνες και Αρμένιους.
Παρότι οι βουλευτές και οι υπουργοί της κυβέρνησης Ερντογάν ζητούσαν την εκτέλεση του Κούρδου βουλευτή, εντός της Βουλής, εκείνος δεν δείλιασε και συνέχισε να παραθέτει παραδείγματα για τις αποτρόπαιες πράξεις των Τούρκων.
«Εμείς οι Κούρδοι ζούμε στο Κουρδιστάν, και όταν ζούσαμε σε αυτή τη γη, οι Τούρκοι ήσασταν στη Μογγολία απασχολημένοι με τα άλογα σας, αυτή είναι η γη μας και εμείς θα μείνουμε εδώ.
Η σύγχρονη Τουρκία είναι μικρότερη των 100 ετών, ενώ το Κουρδιστάν είναι πάνω από 5000 ετών και υπάρχουν δεκάδες αρχαία ελληνικά κείμενα που αναφέρουν το όνομα των Κούρδων και του Κουρδιστάν, ενώ το όνομα των Τούρκων εμφανίστηκε μόνο στο βιβλίο της ιστορίας λιγότερο από 1000 χρόνια πριν» είπε ο Φερχάτ.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Κούρδοι, αποτελούν κυνηγημένο λαό από τους Τούρκους, ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί ανελλιπώς να πείσει την Διεθνή Κοινότητα, ότι πρόκειται για τρομοκράτες.
Ο αγανακτισμένος λοιπόν Κούρδος βουλευτής αποφάσισε να βάλει στην «θέση» του τον τούρκο πρόεδρο και να αποκαταστήσει έστω και για λίγα λεπτά, την ελευθερία λόγου εντός της τουρκικής βουλής.
Δείτε το βίντεο φωτιά από την Τούρκικη Βουλή με ελληνικούς υπότιτλους:


https://youtu.be/Lxlh4DjqSn4


fourtounis.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)


indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα