Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος



Υπό τις μελωδίες του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» και χειροκροτήματα υπερηφάνειας τελέστηκε σήμερα το πρωί η παρέλαση της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, την Πύλο.
Το διπλό εορτασμό της εθνικής επετείου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου γιόρτασε φέτος πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε τόσο στην Πύλο, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες Νέστορος, Κορώνης, Μεθώνης, Παπαφλέσσα και Χιλιοχωρίων.
Κατά την εθιμοτυπική τελετή, τελέστηκε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση στα μνημεία των πεσόντων και κατόπιν κατάθεση στεφάνων εις μνήμην τους.
Το εορτασμό τίμησαν συν τοις άλλοις, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Απόστολος Γκούνης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτριος Σαμπατζιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης δήλωσε: «Αποτελεί χρέος όλων των ελλήνων να διασφαλίσουμε την ειρήνη και να προσηλωθούμε στα ιδανικά του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας. Είναι χρέος μας να προασπίσουμε την παρακαταθήκη των προγόνων μας, που έδωσαν τη ζωή τους στο όνομα της ελευθερίας. Ζήτω το ελληνικό έθνος!»
Το Θάρρος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα