Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Mall: Πώς έπεσε από τον 3ο όροφο η γυναίκα – Τι εξετάζουν οι αρχές

Όλα έγιναν λίγο πριν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο όταν ξαφνικά είδαν μια γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο όροφο του εμπορικού και να προσγειώνεται στον πρώτο όροφο και να χάνει ακαριαία την ζωή της. Η ώρα ήταν 20.50 όταν έγινε το κακό και η 40χρονη γυναίκα ήταν μόνη της στο The Mall.
Όπως γράφει το newsit.gr τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι δυο. Το ένα είναι να πρόκειται για δυστύχημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 40χρονη περπατούσε στο εμπορικό κέντρο και μιλούσε στο κινητό της. Αυτό ενισχύει το σενάριο του δυστυχήματος γιατί ίσως να ήταν αφηρημένη να μην πρόσεξε και χάνοντας την ισορροπία της να έπεσε στο κενό. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες από τον 3ο στον πρώτο όροφο.
Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να πρόκειται για αυτοκτονία αλλά αυτό

μένει να επιβεβαιωθεί.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι δεν γνωρίζουν ακόμα τα στοιχεία της γυναίκας καθώς δεν είχε κάποια έγγραφα πάνω της. aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα