Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αντιπαράθεση για τον πανηγυρικό στους Γαργαλιάνους στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας έφτασε το ζήτημα με τον πανηγυρικό που εκφωνήθηκε στις 25 Μαρτίου στους Γαργαλιάνους, ο οποίος ήδη έχει προκαλέσει την αντίδραση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων.
Το ζήτημα έθεσε η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας Ιωάννα Μαραβελή, λέγοντας απευθυνόμενη προς το δήμαρχο πως για δεύτερη φορά επέλεξαν σε μια εκδήλωση όπως η 25η Μαρτίου να ενισχύσουν το διχαστικό κλίμα στους Γαργαλιάνους. «Για δεύτερη φορά μετά την εκδήλωση για τον Τέλλο Αγρα οργανώσατε μια εθνικιστική γιορτή. Πρέπει να ντρέπεστε όσοι φλερτάρετε με την ακροδεξιά, φαίνεται συμπορεύεστε με το κόμμα σας» τόνισε, σημειώνοντας πως εκφράσεις για εσωτερικό εχθρό δεν μπορεί να ακούγονται σε εθνικές γιορτές: «Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή, ευτυχώς τελειώνει η θητεία σας και μαζί και αυτά γιατί στη Τριφυλία δεν αξίζουν διχαστικά μηνύματα».
Απαντώντας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας τόνισε πως θα όφειλε να γνωρίζει η κ. Μαραβελή ότι τους ομιλητές τούς ορίζουν τα σχολεία, δεν τους υπαγορεύει ούτε τους

καθορίζει ο δήμος. «Ουδέποτε ο δήμος έλεγξε οποιονδήποτε ομιλητή, οποιαδήποτε ομιλία. Δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί, είχε τις απόψεις της και τις κοινοποίησε» είπε και συμπλήρωσε πως όταν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ έστειλε τη Χρυσή Αυγή στα δικαστήρια -“πείτε μας στη δική σας θητεία τι έχετε κάνει”.
Ακολούθησε έντονη λεκτική διαμάχη και αντιπαραθέσεις με εκατέρωθεν βολές και το θέμα έληξε εκεί.  Κ.Μπ.eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα