Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ FACEBOOK ΚΑΙ EMAIL «Ο Αλβανός το έκανε» φώναζε ο Ροδίτης στην ανακρίτρια για την δολοφονία της Τοπαλούδη

Λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί ο 21χρονος πέρασε για δεύτερη φορά την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Γρεβενών, προκειμένου να συναντήσει την ανακρίτρια.
Αυτή την φορά δεν αστειεύτηκε μαζί της και δεν ειρωνεύτηκε όπως έκανε προχθές. Ήταν λιγομίλητος και παρουσία συνηγόρου που έφτασε από Αθήνα, συνεργάστηκε και έδωσε τους πολύτιμους για την έρευνα κωδικούς.
Κατά την έξοδό του για πρώτη φορά ο 21χρονος μίλησε στην κάμερα, είπε ότι είναι αθώος και το έγκλημα έγινε από τον πρώην φίλο του και σήμερα συγκατηγορούμενό του.
Προχθές πάντως 0 21χρονος Ροδίτης είχε διάθεση για χιούμορ. «Επιτέλους ελεύθερος!» φώναξε όταν μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας με την ίδια να σαστίζει. «Τι εννοείτε;» τον ρωτά. «Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;» είπε και η ανακρίτρια του απάντησε:

«Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!» με τον 21χρονο να συνεχίζει το αστείο του λέγοντας: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!», όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.  Πηγή: antenna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα