Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Απάντηση Σαρματζή σε Κουκούμη

Απάντηση στην ανακοίνωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και τον επικεφαλής της Σαράντο Κουκούμη δίνει ο Κώστας Σαρματζής, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με το ζήτημα της δημιουργίας Δήμου Φιλιατρών.
Σε αυτήν μεταξύ άλλων σημειώνει: «Απουσιάζει παντελώς ο κ. Κουκούμης από τα Φιλιατρά. Δεν τα επισκέπτεται σε τακτή χρονική βάση εξ όσων γνωρίζω, και όπως θα απαιτούσε η πραγματική ενασχόλησή του με τα τοπικά προβλήματα των Φιλιατρών. Προφανώς και δεν συνυπολογίζονται στο πλαίσιο αυτό οι λίγες προεκλογικές επισκέψεις του. Ακόμα και έτσι αν έκανε ίσως τον κόπο να ρωτήσει τους εκπροσώπους της τοπικής του κόμματος του στα Φιλιατρά θα αντιλαμβανόταν ότι έκανε λάθος να με χαρακτηρίσει "εκπρόσωπο αστικών κομμάτων με τον μανδύα του ανεξάρτητου'' αλλά ούτε αυτό το έκανε».
Και συμπληρώνει: «Το τραγικό είναι όμως ότι "για την ταμπακιέρα" κουβέντα στην ανακοίνωση. Κύριε Κουκούμη, εκτός από τις πολιτικές απόψεις σας ο κόσμος στις δημοτικές εκλογές σας ψηφίζει για να συμμετάσχετε ενεργά στα τοπικά προβλήματα».
Υπογραμμίζει δε ότι «η αντιμετώπιση από την πολιτεία και τον δήμο της πόλης των

Φιλιατρών δεν είναι επί ίσοις όροις με τις όμορες πόλεις. Αυτό λέω, μήπως διαφωνείτε; Εδώ τίθενται συγκεκριμένα ζητήματα. Τα Φιλιατρά έχουν υποστεί αλλεπάλληλες αδικίες εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε επιπλέον γεγονός που συμβαίνει λοιπόν εις βάρος των Φιλιατρών δεν μπορούν τα Φιλιατρά να το αντιμετωπίζουν σαν μεμονωμένο γεγονός και να λέμε δεν τρέχει τίποτα. Εάν δεν θέλετε να βάζουμε θέμα αυτονόμησης του δήμου Φιλιατρών, πείτε να γίνει το προφανές. Να μικρύνει ο Δήμος Τριφυλίας, να γίνει πιο λειτουργικός, να έρθει η έδρα του δήμου Τριφυλίας με τις υπηρεσίες στα Φιλιατρά». eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα