Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Κόρη 90χρονης που συνελήφθη: Ντράπηκε με αυτό που έγινε, πούλαγε παπουτσάκια που φτιάχνει μόνη της

"Δεν θεώρησε ότι έκανε κάτι κακό. Ντράπηκε με αυτό που έγινε" ανέφερε η κόρη της ηλικιωμένης που συνελήφθη σε λαϊκή αγορά για παρεμπόριο.
"Η μητέρα μου δεν έχει σύνταξη και αναγκάστηκε να πάει στη λαϊκή να πουλήσει πλεκτά παπουτσάκια που φτιάχνει μόνη της να περάσει την ώρα της για δύο και τρία ευρώ’’ είπε στον News24/7 στους 88,6 η Ιουλία Ηλιάδου, κόρη της 90χρονης που συνελήφθη την Πέμπτη σε λαϊκή της Θεσσαλονίκης για παρεμπόριο.
"Ήταν η δεύτερη φορά που πήγε στη λαϊκή" τόνισε και σημείωσε ότι οι "Πόντιοι ζούσαν στον τόπο τους, πουλώντας τα κηπευτικά τους. Δεν θεώρησε ότι έκανε κάτι κακό. Η αστυνομία έκανε έλεγχο, την βρήκαν και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα στους

Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης’’.
Η κ. Ηλιάδου είπε πως πήραν τα δακτυλικά αποτυπώματα της μητέρας της, έγιναν όσα προβλέπει η διαδικασία και την άφησαν ελεύθερη.
Επισήμανε ότι η 90χρονη ‘’ταράχτηκε και ανέβασε ζάχαρο και πίεση’’, ενώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί ντράπηκε με αυτό που έγινε.
Όταν η κ. Ηλιάδου ρώτησε τους αστυνομικούς γιατί συνέλαβαν τη μητέρα της, η απάντηση ήταν ότι έγινε έλεγχος ρουτίνας και δεν υπήρχε καταγγελία από άλλους πωλητές.
Υπογράμμισε ότι και η ίδια έχει οικονομικά προβλήματα και θέλει να βρει κάπου μια εργασία, καθώς έχασε τον σύζυγό της το 2011 και θέλει μια δουλειά.
Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ
Τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές κάλτσες που φτιάχνει η ίδια στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη δημοσιοποίηση του σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο.
Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει κάτω από ποιές συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα