Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση εστίασαν οι έλεγχοι της Τροχαίας στη Μεσσηνία

Εννέα οδηγοί από τους 29 που ελέγχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεσσηνία οδηγούσαν κάνοντας χρήση ταυτόχρονα του κινητού τους τηλεφώνου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα στο νομό μας των στοχευμένων ελέγχων από τις υπηρεσίες της Τροχαίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας» για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.
Χρήση κινητού
Την προηγούμενη εβδομάδα (18 έως 24 Μαρτίου) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Στο πλαίσιο αυτό, από 634 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα ελέγχθηκαν 6.469 οχήματα και βεβαιώθηκαν 649 παραβάσεις για χρήση κινητού

τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (120), της Θεσσαλονίκης (45), της Κορινθίας (26), των Ιωαννίνων (25), των Χανίων (24) και της Κέρκυρας (24).
Μεσσηνία
Σε ό,τι αφορά τη Μεσσηνία, από 18 έως 24 Μαρτίου συγκροτήθηκαν τέσσερα συνεργεία ελέγχων και πραγματοποιήθηκαν 29 έλεγχοι. Σε αυτούς βεβαιώθηκαν εννέα παραβάσεις του ΚΟΚ για «χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση».
Οι έλεγχοι συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα