Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Μυστήριο με την πτώση 39χρονου από τον τρίτο όροφο

Γνωστός ξενοδόχος των Νοτίων Προαστίων, κατηγορεί την καλλονή σύντροφό του, ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι, έπειτα από διαπληκτισμό
Ο 39χρονος, φέρεται να έκανε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, «βουτιά» από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και γλίτωσε από τα κλαδιά δέντρου που του ανέκοψαν τη φορά προς το οδόστρωμα. Ο άντρας νοσηλεύεται και η γυναίκα κρατείται.
Για το τι ακριβώς συνέβη και πώς ο 39χρονος σύντροφός της βρέθηκε στο κενό μίλησε στο Star η 32χρονη με καταγωγή από το Λίβανο. Η κοπέλα εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης. «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε.
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, η 32χρονη κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για

την ζωή της και αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».
O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, ενώ δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου. Η γυναίκα σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα