Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Πάτρα: Συνελήφθη 50χρονη για απάτες με τροχαία «μαϊμού»


Στη σύλληψη μιας 50χρονης Βουλγάρας, μέλος συμμορίας που διέπραττε απάτες σε βάρος, ανυποψίαστων πολιτών με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικών τους προσώπων σε «μαϊμού» τροχαία, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα pelop.gr, η παράνομη δράση της 50χρονης Βουλγάρας, αποκαλύφθηκε, μετά από καταγγελία μιας γυναίκας από την Πάτρα που έπεσε θύμα της συμμορίας.
Επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά ενημερώνοντας της πως οικείο της πρόσωπο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο και για να μην «μπλέξει» χρειάζονται χρήματα καταφέρνοντας να της αποσπάσει 4.000 ευρώ. Μάλιστα η συλληφθείσα παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως ενώπιον του θύματος και παρέλαβε το χρηματικό ποσό.
Η 50χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και  αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω, με τη σχηματισθείσα σε βάρος της κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτες.
Από την προανάκριση μέχρι τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις απάτης και μια ακόμα απόπειρα απάτης στην Πάτρα, ενώ σ’ έρευνα που έγινε στο σπίτι, όπου διέμενε, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, που κατά προσέγγιση υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Επιπλέον αναζητούνται τρεις άνδρες ομοεθνείς της ως συνεργοί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα