Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΗΠΑ: Γυναίκα επέστρεψε σπίτι και βρήκε μέσα γυμνό διαρρήκτη - Φορούσε μόνο τα παπούτσια της κόρης της


Τρομερό σοκ βίωσε γυναίκα στο Τενεσί των ΗΠΑ όταν γύρισε στο σπίτι της και μέσα βρήκε έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος είχε εισβάλλει στο διαμέρισμά της και ήταν γυμνός. Ο άνδρας δεν είχε γίνει αντιληπτός από τα παιδιά της που βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με τη New York Post πρόκειται για τον 27χρονο Μάικλ Τάιλερ Χένεγκαρ, ο φέρεται να παραβίασε τον νόμο περί σεξουαλικών παραβατών ενώ επιχείρησε να διαπράξει ληστεία.
Ο Χέναγκαρ πιθανότατα μπήκε μέσα στο σπίτι από ξεκλείδωτη πόρτα το μεσημέρι της 19ης Δεκεμβρίου. Όταν η κάτοικος του διαμερίσματος Ντάφνι Κρόουλι επέστρεψε στο σπίτι της, χτύπησε την πόρτα. και της άνοιξε η κόρη της. Τότε είδαν μαζί τον διαρρήκτη που έχει εισβάλλει στο διαμέρισμα και να κυκλοφορεί χωρίς να φορά τίποτα παρά μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια που η γυναίκα σκόπευε να δωρίσει στην κόρη της για τα Χριστούγεννα.

Διαρρήκτης Τενεσί

Η γυναίκα δήλωσε στην Αστυνομία ότι κυνήγησε τον διαρρήκτη στην αυλή, όμως εκείνος διέφυγε σε μια δασώδη περιοχή. «Αν τον έπιανα στα χέρια μου, θα τον χτυπούσα», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στον σταθμό WVLT-TV. Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον δράστη κοντά στο κτίριο. Μάλιστα οι αρχές είπαν ότι μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο διαμέρισμα, είπε.
«Όταν τον βρήκαν, είχε μαζί του πράγματα που ήξερα ότι είχα αγοράσει και τα έψαχνα», δήλωσε η Κρόουλι. «Είχε πάρει την οδοντόβουρτσα του εγγονού μου, την οδοντόκρεμα, αλλά και χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που είχαμε βάλει σε βαλίτσες. Πήρε και τα ολοκαίνουργια Jordan’s της κόρης μου» τόνισε.
Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου το 2013. Από τότε κατηγορήθηκε για παραβίαση του σεξουαλικού κώδικα αρκετές φορές, την τελευταία φορά τον περασμένο Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα