Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

“Ένωση Μεσσηνίας”: Προσοχή! Επιτήδειοι προσπαθούν τηλεφωνικά να εξαπατήσουν παραγωγούςΕπιτήδειοι, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ, τηλεφωνούν σε παραγωγούς ζητώντας τους στοιχεία τραπεζικών καρτών με πρόσχημα ότι θα τους καταβάλλουν τα χρήματα της επιδότησης. Η “Ένωση Μεσσηνίας” εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να εφιστήσει την προσοχή στους παραγωγούς ώστε να είναι υποψιασμένοι, και σε καμία περίπτωση να μην παρέχουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία.
Τι καταγγέλλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ένωση Μεσσηνίας”
“Ενημερωθήκαμε σήμερα από παραγωγούς της Μεσσηνίας ότι παρατηρήθηκαν φαινόμενα κατά τα οποία άτομα υποστηρίζοντας ότι είναι υπάλληλοι του ΟΠΕΚΕΠΕ (αναφέροντας κάποιο όνομα) τους ενημέρωσαν τηλεφωνικά πως προκειμένου να τους καταβάλλουν χρήματα επιδοτήσεων χρειάζονται τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας ανάληψης χρημάτων. (Αριθμό κάρτας, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία λήξης, τριψήφιο κωδικό ασφαλείας κτλ).
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους παραγωγούς πως πρόκειται για τηλεφωνική απάτη και να ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ – ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Έχουν ενημερωθεί οι διωκτικές αρχές και ο αρμόδιος Φορέας για περαιτέρω ενέργειες”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Συνεταιρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα