Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Μετακίνηση πιάτσας ταξί στην Κυπαρισσία


Τη μετακίνηση της πιάτσας των ταξί στην οδό Νοσοκομείου στην Κυπαρισσία αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας κάνοντας δεκτή την εισήγηση - απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρισσίας.
Στη σχετική εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου τονίζεται: «Εν όψει της προκείμενης έναρξης εργασιών για το έργο «Open mall», εισηγούμαστε τη μετακίνηση της έδρας των ταξί από την υφιστάμενη θέση του εμπορικού τριγώνου στην οδό Νοσοκομείου. Το σκεπτικό μας βασίζεται στο γεγονός ότι δεν απομακρύνονται πολύ από την ήδη έδρα τους και ότι θα βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η μετακίνηση της έδρας να γίνει με τις προϋποθέσεις που συμφωνήθηκαν μεταξύ δήμου και της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών ταξί. Τέλος ως εναλλακτική θέση προτείνουμε την οδό Μέλιου στο σημείο που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Παναγιωτόπουλου. Το συμβούλιο της Κοινότητας Κυπαρισσίας ομόφωνα εισηγείται την ανωτέρω πρόταση».
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο Παναγιώτης Τσαφαράς επισήμανε: «Συμφωνώ με την εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου για τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί εφόσον αυτή συνοδεύεται με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών ταξί. Εναλλακτικά θα πρότεινα η πιάτσα να μεταφερθεί μπροστά από τον σταθμό του τρένου».
Η Μαρία Πανουσιοπούλου τόνισε από την πλευρά της: «Ψηφίζω θετικά η μετακίνηση της έδρας ταξί να γίνει στην οδό Νοσοκομείου, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που συμφωνηθήκαν μεταξύ δήμου και της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών ταξί».    Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα