Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Θρίλερ στην Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε 69χρονη - Ενδείξεις για νέα γυναικοκτονία


Η σορός της 69χρονης, που εντοπίστηκε στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, φέρει χτύπημα στο πρόσωπο και είχε αιμορραγήσει από τη μύτη
Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές καθώς νεκρή εντοπίστηκε μια 69χρονη γυναίκα στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.
Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται επί ποδός με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αρχές διερευνούν όλα τα δεδομένα προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία ή αν ο θάνατος της 69χρονης προήλθε από πτώση ή κάποια άλλη αιτία.
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 69χρονης μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας καθώς επίσης και ιατροδικαστής. Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρει χτύπημα στο πρόσωπο και είχε αιμορραγήσει από τη μύτη, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροψία - νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί την Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι το θρίλερ για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας θα παραταθεί.
Θρήνος από τις κόρες της άτυχης 69χρονης
Την ίδια ώρα οι κόρες της 69χρονης συντετριμμένες θρηνούν την απώλεια της μητέρας τους με σπαραγμό, σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους του χωριού. Αναμένουν και εκείνες το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να μάθουν τι συνέβη στη μητέρα τους, πού οφείλεται ο θάνατός της και πώς προκλήθηκε το χτύπημα στο πρόσωπο.
Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία για το προφίλ της οικογένειας, και τις συνθήκες διαβίωσης της 69χρονης ενώ ερευνώνται και κάποιες πληροφορίες σε σχέση με μέλος της οικογένειας το οποίο φέρεται να έχει βεβαρημένη ψυχική υγεία.   cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα