Σάββατο 15 Μαΐου 2010

12 εποχικοί στον Δήμο Παλλήνης

Την πρόσληψη 12 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσε ο Δήμος Παλλήνης Νομού Αττικής. Στον δήμο θα αναλάβουν καθήκοντα για οκτώ μήνες ένας οδηγός αυτοκινήτων (ρυμουλκού μετά ρυμουλκούμενου) ΔΕ, ένας χειριστής μηχανημάτων έργου (σαρώθρου) ΔΕ, έξι εργάτες καθαριότητας ΥΕ και τέσσερις εργάτες ύδρευσης ΥΕ.

Με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες με την εξής σειρά: προηγούνται οι δημότες του Δήμου Παλλήνης (Α΄ βαθμός εντοπιότητας), έπονται οι δημότες των υπόλοιπων Δήμων ή Κοινοτήτων του Νομού Αττικής (Β΄ βαθμός εντοπιότητας) και στη συνέχεια οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των νομών της χώρας (Γ΄ βαθμός εντοπιότητας). ...
......

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να υποβάλουν την αίτησή τους στα γραφεία της Υπηρεσίας, Φειδιππίδου 22Β Παλλήνη, Τ.Κ. 153 51, τηλ. 210-6600.810, αρμόδιες υπάλληλοι κ. Ευαγγελία Κατσιαούνου και κ. Ειρήνη Σκαραμαγκά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα των αιτήσεων από τα γραφεία του δήμου και από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ΑΣΕΠ (www. asep.gr) και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (www. kep. gov.gr).

ΔΕΗ
Εννέα οδηγοίμηχανοδηγοί χειριστές ΔΕ θα προσληφθούν για οκτώ μήνες στη ΔΕΗ Α.Ε. Το νέο προσωπικό θα καλύψει εποχικές ή παροδικές ανάγκες της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης, Αριστείδου 5, Αθήνα, Τ.Κ. 105 52, τηλ. 210-3287.398 και 210-3287.396.
πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα